reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej Dziewczyny.
Ja w domu od czwartku. Glukoze miałam w szpitalu w czwartek... Dałam rade- wy też dacie! Może byc problem jak ktos nie lubi słodkiego smaku... Mnie akurat ciagnie do słodkiego od czasu do czasu...
Wczoraj po poludniu strasznie mi twardniał brzuch... Musiałam sie nafaszerować magnezem i nospa i jakoś usnelam... Ech..chyba juz do konca bede miala takie niemiłe odczucia...
Piszecie, ze dzieciaczki mocno kopia... I u mnie też czasem jak Mały kopnie to czuje hmmm dyskomfort. Czuje już kiedy ma czkawke[emoji16]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Jak leze jest ok, ja chwile poruszam sie to tragedia. Pytalam lekarza, podobno tak moze byc, bo musieli mnie mocno ponaciagac, a przy okazji Ula (ta z lewej) jest miednicowo i bardzo nisko.

Odliczam tygodnie, jeszcze tylko 13 :)

Kochana współczuje... Ale czego się nie robi dla swoich dzieci. Leż, odpoczywaj a dziewczynki niech rosną. Dla nich każdy dzien w Twoim brzuszku jest mega ważny.
Mnie też trafia, że jak coa więcej porobie czy pochodze to zaraz mnie skurcze łapia...[emoji17]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Wyszlam dziś ze szpitala. Jutro mam zrobić posiew i jak bd wyniki to zakładamy pessar . Mam nic nie robić i leżeć na płasko [emoji4]
Madzien czy Ciebie też łapały ciagle skurcze? Kurcze ostatnio nie nadazam za forum...
Ja sie przerażam... Niedlugo nie bede mogla funkcjonowac a w sobote zostaje z Młodą sama. Nie bedzie łatwo...

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Madzien czy Ciebie też łapały ciagle skurcze? Kurcze ostatnio nie nadazam za forum...
Ja sie przerażam... Niedlugo nie bede mogla funkcjonowac a w sobote zostaje z Młodą sama. Nie bedzie łatwo...

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Tak. Ale już mnie nie łapią. Za to szyjka leci . Z 44mm w 2 tyg poniżej 30mm już . Boli mnie jak chodzę. [emoji4]

Trzymamy kciuki za ciebie Suelen. U mnie tez corka tak sie ułożyła ze kopie mnie po pecherzu caly czas. Kurcze niedawno sie poznawałyśmy a juz niedlugo czas sie bedzie zegnac.
Wcale nie musimy sie rozstawac po narodzinach... Wtedy też fajnie pogadac z kimś, kto ma takie same problemy... W otoczeniu niektórzy mogą nie rozumiec naszego zainteresowania np. Kupką[emoji16][emoji16][emoji16]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Ja sie nie planuje zegnac :) do tej pory mam super kontakt z dziewczynami z marca 2011, mamy prywatne forum, duzo poznalam na zywo, a z jedno sie mega zaprzyjaznilam :)

Ja sie nie planuje zegnac :) do tej pory mam super kontakt z dziewczynami z marca 2011, mamy prywatne forum, duzo poznalam na zywo, a z jedno sie mega zaprzyjaznilam :)

No i to jest sensowne myslenie..

Dziewczyny ja moge zalozyc grupe tajna na facebooku by sie szybko wymieniac informacjami np w razie szpitala lub potem po porodach na zdjecia maluszkow..

U nas sie to bardzo sprawdzilo bo wtedy trudno bylo na forum przeszukiwac jak dzieciatka ciagle na piersi wisialy [emoji4]

No i to jest sensowne myslenie..

Dziewczyny ja moge zalozyc grupe tajna na facebooku by sie szybko wymieniac informacjami np w razie szpitala lub potem po porodach na zdjecia maluszkow..

U nas sie to bardzo sprawdzilo bo wtedy trudno bylo na forum przeszukiwac jak dzieciatka ciagle na piersi wisialy [emoji4]

Ja jestem jak najbardziej za [emoji4]

reklama
Do góry