reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam się i ja ;-)
Saulen co u Ciebie??

Ja mam już duży brzuch, w kurtce zimowej wyglądam jak parowa, ale wczoraj sciagalam hybrydy z paznokci u stóp i zasapalam się jak prosiak ;-)

reklama
Hejka! Wiecie co, wpadłam na pomysł żeby zrobić sobie paznokcie, jakie teraz się robi? No zapytałam pani w salonie o zwykły frencz a ona że takich już nie robią [emoji23] mi się podoba no ale cóż...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka! Wiecie co, wpadłam na pomysł żeby zrobić sobie paznokcie, jakie teraz się robi? No zapytałam pani w salonie o zwykły frencz a ona że takich już nie robią [emoji23] mi się podoba no ale cóż...

Ja mam stały frencz bo moje paznokcie powyżej palca odrastają białe (nie wiem jakim cudem :D) to całe życie jestem skazana na niemodne :D

Ja się mieszcze w kurtki zimowe, jedna mam taką oversize a drugą ze sciagaczem- poluzowałam i jest ok. Brzuch też mi nie przeszkadza, ale ja większość czasu w łóżku jestem wiec w czym miał by przeszkadzać [emoji16] jak trochę pochodzę to robi się twardy i napięty to jedyne jest mało komfortowe. Mam już ok 5-6kg na plus- ale nie ważę się za często. Przytyje dużo chociażby przez samo leżenie, ale po cichu mam nadzieje , że łożysko się podniesie i będę mogła normalnie funkcjonować. Brzuch też rośnie jak szalony, z każdym dniem jest coraz większy, powoli nie mieszczę się w bluzki z przed ciąży - brzuch mi wystaje u dołu. Czasem czuję się jak hipopotam [emoji23]

f2w3rjjgwqepia0h.png

A ja zdjęłam hybrydy (w salonie ) po tygodniu po zaczęły mi szybko odpryskiwac i łamać się paznokcie. I zobaczcie co znalazłam pod.
333df586099af08c316263edea77ee29.jpg

W zeszłym tygodniu tego nie miałam. Właściwie nigdy w życiu takich białych plamek nie miałam. W przyszłym tygodniu robię morfologię i zobaczymy czy to brak żelaza. Mam nadzieje, ze to tylko uszkodzenia mechaniczne bo hybrydę robię bez przerwy od listopada.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Emkaa a na jakiej wysokości masz łożysko? Bo mi w szpitalu babka to zauważyła i pytała czy to kontroluje. Moje ma 13 mm przerwy

16udskjopmtfyunf.png

Nie cierpię takich ludzi co próbują wciskać wszystkim to co modne. To najdurniejszy argument jaki można wymyśleć jak się komuś nie chce czegoś robić. Już wolę jak mi kiedyś laska powiedziała szczerze że frencha nie umie.

Oby ta zima się już kończyła bo rzeczywiście zaraz się nie zapniecie [emoji14]
Na szczęście mam płaszcz na zakładkę i się po prostu bardziej rozchodzi na brzuchu.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Do góry