Anulka.
Fanka BB :)
Nie. Też na tylnej. To lepiej czy gorzej?Ostatnio miałam 5mm, ale na ścianie tylnej . A Ty z przodu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Też na tylnej. To lepiej czy gorzej?Ostatnio miałam 5mm, ale na ścianie tylnej . A Ty z przodu ?
Podobno gorzej, ale i tak jest szansa, że się podniesie. U mnie w szpitalu jeśli łożysko nie będzie powyżej 5 cm to robią CC.Nie. Też na tylnej. To lepiej czy gorzej?
[emoji20][emoji44][emoji44][emoji44] ja nie chce cesarki!!!! Kurczę a ja sobie chodzę i wszystko robię [emoji46] a z tego co piszesz to powinnam się oszczędzać???Podobno gorzej, ale i tak jest szansa, że się podniesie. U mnie w szpitalu jeśli łożysko nie będzie powyżej 5 cm to robią CC.
Za mało cynku albo inne witaminy kup sobie albo jedz np dużo pestek z dyni. Zadna uszkodzona płytka.A ja zdjęłam hybrydy (w salonie ) po tygodniu po zaczęły mi szybko odpryskiwac i łamać się paznokcie. I zobaczcie co znalazłam pod.
W zeszłym tygodniu tego nie miałam. Właściwie nigdy w życiu takich białych plamek nie miałam. W przyszłym tygodniu robię morfologię i zobaczymy czy to brak żelaza. Mam nadzieje, ze to tylko uszkodzenia mechaniczne bo hybrydę robię bez przerwy od listopada.