reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też dzisiaj po wizycie, w ciagu 4 tygodni przytyłam 3 kg :( od poczatku ciaży 6. Mam nadzieje że trochę wychamuje z tym tyciem. Ale cieszę się bo moja malutka też ładnie urosła I waży prawie 700 gr. A I nereczki też już sa ok I nie ma zastoju ufff....

Najwazniejsze ze wszystko ok!:)
A z waga to chyba normalne, ja tez sie przejmuje i martwie, ze za duzo, za szybko itd, ale chyba trzeba sie tez troche przestawic. Normalnie (nie w ciazy) zalamalabym sie jakbym przytyla kilka kg, a teraz to chyba normalne tylko strasznie brzmi;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

reklama
Mój płaszczyk też już na styk jest i mam problem zapieciem bo przez brzuch nie widzę dołu zamka A jak podciągnąć do góry to już nie zapne :D powiem wam szczerze też że z tymi skarpetkami to też mam problem i gdy jest P pod ręką to się wyreczam na szczęście nie protestuje więc korzystam :D no ale to tak faktycznie z tym brzuchem jest ze niewiadomo kiedy się pojawi. Ostatnio zasypialam był jednej wielkości a wstałam rano i miałam wrażenie że większy jest. Porównywalam też zdjęcia sprzed miesiąca i ja wtedy twierdziłam że już po mnie bardzo widać ale teraz w porównaniu z brzuszkiem przed miesiąca to jak wieloryb wyglądam :D

Eee tam u mnie jakos 5,5kg na + a aplikacja pokazuje ze mam lekka niedowage:) Nie ma co sie tym przejmować.Najwazniejsze aby dziecko dobrze sie rozwijało potem weźmiemy sie za wage.Ja mam hashimito i niedoczynnosc wiec bede miala pod gorke ale co zrobić.
No właśnie ja też hashimoto i dlatego trochę się boje tych kilogramów. Ale wiem że teraz dzidzia najważniejsza.

Mój płaszczyk też już na styk jest i mam problem zapieciem bo przez brzuch nie widzę dołu zamka A jak podciągnąć do góry to już nie zapne :D powiem wam szczerze też że z tymi skarpetkami to też mam problem i gdy jest P pod ręką to się wyreczam na szczęście nie protestuje więc korzystam :D no ale to tak faktycznie z tym brzuchem jest ze niewiadomo kiedy się pojawi. Ostatnio zasypialam był jednej wielkości a wstałam rano i miałam wrażenie że większy jest. Porównywalam też zdjęcia sprzed miesiąca i ja wtedy twierdziłam że już po mnie bardzo widać ale teraz w porównaniu z brzuszkiem przed miesiąca to jak wieloryb wyglądam :D

Ja mam to samo, wstaje rano i mowie "jaki wielki. Wczoraj taki nie byl" ;))

Ile bym nie przytyla, wmawiam sobie, że po porodzie będę szczuplejsza niż przed ciążą. Nie wiem jak Wy, ale będę sexi mamą ;) oczywiście dodatkowe kg znikną same, brzuszek się wciągnie, a przy okazji schudna mi nogi, uda i pupa. A wszystko to dzięki spacerom z wózkiem i karmieniu piersią ;) wszyscy będą mówić " macierzyństwo jej służy ". Hi hi :D Taki mam plan ( czyt. MARZENIA )
Proszę nie sprowadzać mnie na ziemię, bo życie samo zweryfikuje ;)

To od dzisiaj tez sie trzymam tej wersji!;)

Ile bym nie przytyla, wmawiam sobie, że po porodzie będę szczuplejsza niż przed ciążą. Nie wiem jak Wy, ale będę sexi mamą ;) oczywiście dodatkowe kg znikną same, brzuszek się wciągnie, a przy okazji schudna mi nogi, uda i pupa. A wszystko to dzięki spacerom z wózkiem i karmieniu piersią ;) wszyscy będą mówić " macierzyństwo jej służy ". Hi hi :D Taki mam plan ( czyt. MARZENIA )

Nie martw się ja też sobie tak wmawiam i jeszcze zauważyłam kilka rozstępów dodatkowo to magicznie się po porodzie zejdę na pewno ;) i na pewno też będę miała czas na kosmetyczke, fryzjera i np dnie z przyjaciółką na plaży w bikini i jedynym problemem będzie to że będę musiala sie odganiac od stada adoratorow :D

Od dzisiaj jesteś moim mentorem:)

Ja właśnie zaczynam mieć problemy z dopięciem kurtki:) Dobrze ze zima sie juz konczy:)
Ja kurtkę rozmiar większą a tak naprawdę taka oversize pożyczylam od mamy bo swoją ledwo dopinalam i mnie sciskala;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry