reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Caixa...ja tez mam Hasimoto. Po pierwszej ciąży tylko 3-4 kg musiałam zrzucić z samozaparciem. I to prawda schudłam i ważyłam mniej niż przed ciąża. Tak więc nie przejmuj się chorobą.
Wczoraj jak bóle ustały usnęłam i spałam do rana.

A co do brzucha to mimo, że jest pokaźny jeszcze nie utrudnia mi życia i wręcz nie zauważyłam żeby mi przeszkadzał. Moze to kwestia przyzwyczajenia;)
Wczoraj zrobiłam sobie pedi i tez luz zarówno przy schylaniu, podciąganiu i czy podnoszeniu nogi.
Prawdziwe atrakcje zaczną się pewnie po 30tc[emoji38]

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Caixa...ja tez mam Hasimoto. Po pierwszej ciąży tylko 3-4 kg musiałam zrzucić z samozaparciem. I to prawda schudłam i ważyłam mniej niż przed ciąża. Tak więc nie przejmuj się chorobą.
Wczoraj jak bóle ustały usnęłam i spałam do rana.

A co do brzucha to mimo, że jest pokaźny jeszcze nie utrudnia mi życia i wręcz nie zauważyłam żeby mi przeszkadzał. Moze to kwestia przyzwyczajenia;)
Wczoraj zrobiłam sobie pedi i tez luz zarówno przy schylaniu, podciąganiu i czy podnoszeniu nogi.
Prawdziwe atrakcje zaczną się pewnie po 30tc[emoji38]

oar8pg4n1kii9v0d.png
Zazdroszczę Ci, że ci nie przeszkadza :) mój mi bardzo jakkolwiek to brzmi bo kocham swój brzuch w tym stanie;) ale dalej nie rozumiem swojego męża, który z własnego wyboru ma takie coś- ok miekksze i bardziej hmm wgniotliwe ;) - przed sobą;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Kurde jaka noc. Masakra. Wogle nie spalam. Mi też narazie brzuch nie przeszkadza. Pedi robie tylko latem wiec pewnie pierwsze zrobię dopiero po porodzie.

Ile bym nie przytyla, wmawiam sobie, że po porodzie będę szczuplejsza niż przed ciążą. Nie wiem jak Wy, ale będę sexi mamą ;) oczywiście dodatkowe kg znikną same, brzuszek się wciągnie, a przy okazji schudna mi nogi, uda i pupa. A wszystko to dzięki spacerom z wózkiem i karmieniu piersią ;) wszyscy będą mówić " macierzyństwo jej służy ". Hi hi :D Taki mam plan ( czyt. MARZENIA )
Proszę nie sprowadzać mnie na ziemię, bo życie samo zweryfikuje ;)
Ja dopiero naiwna..bo 3 ciaza a tez sobie to wmawiam choc nigdy sie nie udalo [emoji23] ale uparcie wierze ze bede zdrowo jesc, spacerowac a reszta poplynie z mlekiem [emoji23]

Ja mam to samo, wstaje rano i mowie "jaki wielki. Wczoraj taki nie byl" ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Hahaha moj tez wczoraj taki nie byl...[emoji23]

1487229206-aaaaaa.jpeg

Tak wgl wczoraj w galerii oparlam sie o wozek bo jakos mi sie ciezko oddychalo po zakupach a maz puszczal lotto..a taki chlopec do mamy swojej " co tej pani jest ze ja brzuch tak ciagnie do przodu" [emoji23] " ma dzidziusia" " to chyba wielki sie urodzi"

Takze wiecie [emoji23]

Z synem w ciazy jak rodziłam w lutym to kurtki zapinac nie mogłam, wiec zawsze ubierałam sweter i podkoszulek a na szyje taki gruby ,dlugi szal którym zaslaniałam brzuch i było ok

Niektórzy faceci to mają te brzuchy dosłownie jak piłki , takie napięte i duże. Az mnie korci czasem podejsć i spytać który to miesiac :D

Eee to ja poszłam standardowo spać o północy a syn przydreptal o 5, bo katar i kaszel go męczy

Aaa nie sposób Was nadrobić, ale to już pewnie wiecie :) Miałam problemy z aplikacją, a że komputera w domu unikam (wystarczy mi w pracy) to nie mogłam Was czytać. Mam nadzieje że trzymacie się cało ([emoji28]) i zdrowo. Nie narzekałam do tej pory, ale dzidzia zaczęła mnie momentami uciskać i odczuwam rwanie dna macicy, jak się położę przechodzi jak ręka odjął dlatego podjęłam decyzje - zamykam tematy w pracy i od kwietnia odpoczywam, bo jednak za dużo już dla mnie. A co u Was?[emoji16]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
Do góry