Bellax123!
Fanka BB :)
Ale brzusio [emoji7]Nigdy sobie nie robiłam zdjęć brzuchola. Ale mama nie wczoraj męczyła i mam jedno
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale brzusio [emoji7]Nigdy sobie nie robiłam zdjęć brzuchola. Ale mama nie wczoraj męczyła i mam jedno
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój przeważnie odpowiada "no co ty nie powiesz... " [emoji23] poszłabym do innego ale boję się że trafię na jeszcze gorszego."Takie bóle" czyli jakie? Bo jest różnica jak kogoś bolą więzadła a jest różnica jak ktoś mało się nie posra z bólu przy obracania drugi bok w łóżku. i zdiagnozowane rozejscie spojenia lonowego wcale nie jest jak twierdzisz częstym przypadkiem. bóle być może tak ale diagnoza wpisana w dokumentację medyczną nie. bo każda może sobie mówić " ze ojej mnie też bolalo" ale ból a ból to różnica a już tymbardziej postanowiona diagnoza.
Jejku jak się cieszę, ze mój lekarz nie jest ignorantem. i jak coś Mu mówię to nie odpowiada "jesteś jesteś ciazy, tak może byc" tylko fachowo sprawdza.
Motylku ja też tak cierpiałam! I nie poznałam osobiście nikogo kto dochodzilby tak długo po porodzie do siebie jak ja. Tydzień po porodzie wsadzili mi rękę w gips bo przeguby mnie tak bolały, że płakałam w nocy. Lewa też bolała ale mniej. Kucać nie mogłam jeszcze kilka miesięcy, musiałam klęknąć. Tak mnie wszystkie stawy bolały. Opuchlizna też schodzila ponad pół roku- aż przez zaciasne buty na jesień nabawiłam się wrosnietych paznokci u stóp [emoji23] I zabieg bolesny bo nie mogłam mocnych przeciwbolowych bo karmiłam piersią. A z siadaniem miałam problem do 4 miesięcy po porodzie. Moim zdaniem sporo zawalił lekarz prowadzący bo co mu zgłaszałam co się dzieje z moim ciałem to mówił że to normalne. A potem w ostatnim miesiącu tak puchłam, że przytyłam 20kg na sam koniec. Nie dajcie sobie wmówić, że wszystko jest normalne bo skrajne przypadki się zdarzają i można temu zapobiec. Teraz prowadzi mnie ktoś inny i mam nadzieję, że do takiej sytuacji nie dojdzie.Ja z córką też miałam takie bóle , meczylam sie jeszcze z pół roku po porodzie, nom ale przeszlo wszystko. Lekarz do którego wtedy chodzilam tez uważał że to normalne.
Ja jeszcze nie spotkałam sie z nikim kto by miał aż takie problemy po porodzie,a dużo osób w ciąży narzeka na takie bóle
No no Poza tym doktor powiedział mi że między 22 a 24 dziecko się wycisza... więc żeby się nie martwić zmniejszeniem ruchów później wraca do normy... zobaczymy. Dziś slabo czuje ruchy ale cały dzień w bieguTo dlatego słabo czułaś ruchy.Łożysko pewnie sie jeszcze przesunie.
Ja też ostatnio słabiej czuje ruchy. Ale najwazniejsze ze wszystko wyszlo dobrze na usg takze nie ma sie co martwićNo no Poza tym doktor powiedział mi że między 22 a 24 dziecko się wycisza... więc żeby się nie martwić zmniejszeniem ruchów później wraca do normy... zobaczymy. Dziś slabo czuje ruchy ale cały dzień w biegu
Ja też ostatnio słabiej czuje ruchy. Ale najwazniejsze ze wszystko wyszlo dobrze na usg takze nie ma sie co martwić