reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Zając trzymam kciuki. Wszystko będzie cacy [emoji3]
Black ja miałam mocz robiony póki co raz, i badania krwi dwa razy.
Sisi o kurcze, niezłe jaja z tą płcią. Nie dziwię się że jesteś w szoku. Wiadomo że najważniejsze że zdrowe ale jednak człowiek się nastawia
Anjaa zazdroszczę term. Uwielbiam w Białce [emoji7]
Black ja miałam mocz robiony póki co raz, i badania krwi dwa razy.
Sisi o kurcze, niezłe jaja z tą płcią. Nie dziwię się że jesteś w szoku. Wiadomo że najważniejsze że zdrowe ale jednak człowiek się nastawia
Anjaa zazdroszczę term. Uwielbiam w Białce [emoji7]
aanjaa
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny - pomogłyście mi. Będę śmigać w dwuczęściowym
Zajączku, pytałas czemu tylko godzina w wodzie.. kurcze, jakieś takie mam obawy, że bardzo ciepła woda może negatywnie wpłynąć na szyjke, rozluźnić ją zanadto czy pobudzić skurcze macicy. Ostatnio jak byłam na początku ciąży chyba mniej się bałam Ale fakt faktem - tam gdzie my jeździmy woda jest naprawde goooorąca. Nie wiem czy znacie - meander park oravice na Słowacji.
Anulka - życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :* Super, że z maleństwem wszystko dobrze.
Dziewczynki wizytujące dziś - kciukasy , ale nie ma opcji, żeby coś było nie tak. Opowiadajcie zaraz po wizytach
Zajączku, pytałas czemu tylko godzina w wodzie.. kurcze, jakieś takie mam obawy, że bardzo ciepła woda może negatywnie wpłynąć na szyjke, rozluźnić ją zanadto czy pobudzić skurcze macicy. Ostatnio jak byłam na początku ciąży chyba mniej się bałam Ale fakt faktem - tam gdzie my jeździmy woda jest naprawde goooorąca. Nie wiem czy znacie - meander park oravice na Słowacji.
Anulka - życzę szybkiego powrotu do zdrowia. :* Super, że z maleństwem wszystko dobrze.
Dziewczynki wizytujące dziś - kciukasy , ale nie ma opcji, żeby coś było nie tak. Opowiadajcie zaraz po wizytach
Ostatnia edycja:
Zając Czerwcowy
Godzina [emoji33]
Zając Czerwcowy
Oczywiście jedna się czuje dobrze z brzuszkiem w bikini a druga - ja np - w jednoczęściowymJeśli chodzi o kostium to chyba ważniejsze jest to, w którym ciężarna czuje się dobrze, a nie jaki powinna nosić , żeby inni czuli się dobrze
Ja mam b.podobny fason stroju jednoczesciowego ale ostatnio jak go przymierzylam to ten wyciety dekolt przy takich wyrosnietych piersiach nie dawal by rady, one by tam zyly swoim zyciem [emoji12] musialabym kupic cos wiekszego lub ciazowego na pewno bardziej stabilnego w cycorach
Co do badan , to mi ginka zleca co drugi miesiac jak jest wszystko ok, jak mialam bakterie w moczu kazala powtorzyc na nast wizyte
Co do badan , to mi ginka zleca co drugi miesiac jak jest wszystko ok, jak mialam bakterie w moczu kazala powtorzyc na nast wizyte
reklama
Heda
Ja się też wybieram do jakiegoś aquaparku po niedzieli o ile lekarz nie będzie miał nic przeciwko. Co do stroju to mam 2 częściowy i na ten jeden raz nie zamierzam kupować ekstra stroju. Po za tym czy w takim czy w taki i tak brzucha widaćDzień dobry dziewczynki
Pochwalę się, jadę na weekend w góry. Uderzamy na termy na cały dzień, choć dla mnie to pewnie będzie kwestia godzinki w wodzie w sumie [emoji14] Ale to nic, odprężę się z książką na leżaku. Zastanawiam się jak ugryźć kwestie stroju kąpielowego? Nienawidzę jednoczęściowych, a jednocześnie brzuch jest już widoczny i nie wiem czy wypada założyć dwu? Czułybyście się w jakiś sposób zgorszone czy coś widząc kobitke w ciąży w bikini?
Blackandwhite - ja miałam w ciagu całej ciąży robione badania 3x w sumie. Też mi się wydawało, że to za mało, ale z drugiej strony - nie jestem jego jedyną pacjentką, rozmawiałam z dziewczynami, które do niego wracają z kolejną ciążą i są naprawde zadowolone, więc wie co robi Z tym, że u mnie wszystkie badania oprócz moczu były okej. A jak w moczu wychodziły bakterie no to kazał mi robić częściej.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom