reklama
U
użytkownik 16
Gość
Daj znać jak poszlo;-) ja dzisiaj idę na wizyte i się zapytam o ta glukozę. Pewnie na następną wizyte będę musiała zrobić.Trzymamy kciuki... Ja mam jutro[emoji2]. A dziś siedzę w laboratorium i trawie glukozę, nawet nie jest najgorzej, jeszcze pół godziny i do domku...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mierzycie sobie pH moczu? Mi polozna kazała od czasu do czasu zmierzyć i dzisiaj z rana ph wyszło mi kolo 7,5. Mam się czymś martwić? Niby do 8 czytalam ze jest normą.
Ja dzis napisze co u mnie po wizycie
Skierowanie na krzywa dostalam
Szyjka ok
Dzidzia zyje ale jest jakas malutka[emoji52] mam miec polowkowe dopiero za jakies 2, 3 tyg jak sobie podgoni troszke
Nie przytylam wgl..tyle co.spadlam z wagi tak sobie stoi
Plci nie widac bo mlody tak kopal ze nie szlo ustawic glowicy w odpowiednim miejscu
Na koniec moj wlasny labrador mnie wywalil pod domem [emoji22] mialam mega stracha bo praslam na plecy jaka dluga jestem[emoji35]
Poszlam spac zmeczona tym wszystkim
Boje sie boje ze lekarz mi czegos nie mowi..bo dlaczgo przelozyl usg polowkowe na 24 tc[emoji53] prosze mnie pocieszyc bo masakra
Mój dzidziol też malutki ale najważniejsze że zdrowy. Dzieci rosną w różnym tępie. Nie ma czegoś takiego jak za mały! Zdrowy to jest podstawa i proszę się ma martwić tu takimi rzeczami! Ja sobie w żart to obracam że łatwiej mi urodzić będzie później troszkę dystansu bo oszaleje my do czerwca
Dobrze gada polac jej [emoji14]Mój dzidziol też malutki ale najważniejsze że zdrowy. Dzieci rosną w różnym tępie. Nie ma czegoś takiego jak za mały! Zdrowy to jest podstawa i proszę się ma martwić tu takimi rzeczami! Ja sobie w żart to obracam że łatwiej mi urodzić będzie później troszkę dystansu bo oszaleje my do czerwca
Powodzenia na wizytach!
Natalia91
Fanka BB :)
Hej dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji4]
Mlodamama nie dobieraj sobie nic do głowy napewno wszystko jest dobrze a stres nie jest Ci do niczego potrzebny.
Miałam jechać dzisiaj na te warsztaty bezpieczny maluch (godzina drogi w jedną stronę) ale wygoda wzięła górę i zostaje w domu [emoji14]
Mlodamama nie dobieraj sobie nic do głowy napewno wszystko jest dobrze a stres nie jest Ci do niczego potrzebny.
Miałam jechać dzisiaj na te warsztaty bezpieczny maluch (godzina drogi w jedną stronę) ale wygoda wzięła górę i zostaje w domu [emoji14]
Bellax123!
My też dziś wizytujemy
Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące dziś
Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące dziś
mlodamama21
Aleksandrax
Miałam tak w pierwszej ciąży, mały był cały czas do tyłu i też dopiero w 24t mialam polowkowe.Ja dzis napisze co u mnie po wizycie
Skierowanie na krzywa dostalam
Szyjka ok
Dzidzia zyje ale jest jakas malutka[emoji52] mam miec polowkowe dopiero za jakies 2, 3 tyg jak sobie podgoni troszke
Nie przytylam wgl..tyle co.spadlam z wagi tak sobie stoi
Plci nie widac bo mlody tak kopal ze nie szlo ustawic glowicy w odpowiednim miejscu
Na koniec moj wlasny labrador mnie wywalil pod domem [emoji22] mialam mega stracha bo praslam na plecy jaka dluga jestem[emoji35]
Poszlam spac zmeczona tym wszystkim
Boje sie boje ze lekarz mi czegos nie mowi..bo dlaczgo przelozyl usg polowkowe na 24 tc[emoji53] prosze mnie pocieszyc bo masakra
Ale to nie miało żadnego znaczenia, w pewnym momencie tak przyspieszył ze mnie straszyli ze może być 4kg, ale na koniec zwolnił znowu i ostatecznie było 3,5 6 dni po terminie
Wszystko na pewno dobrze, nie stresuj sie
mlodamama21
reklama
Sasankaa
Raczej jest okej, z tego co wiem Ph moczu jest od 6-8 więc masz poprostu odczyn bardziej zasadowy Też miałam 7-7.5 w pierwszej ciąży.Daj znać jak poszlo;-) ja dzisiaj idę na wizyte i się zapytam o ta glukozę. Pewnie na następną wizyte będę musiała zrobić.
Dziewczyny mierzycie sobie pH moczu? Mi polozna kazała od czasu do czasu zmierzyć i dzisiaj z rana ph wyszło mi kolo 7,5. Mam się czymś martwić? Niby do 8 czytalam ze jest normą.
Ja wypilam nektar bogów jak mówi pielęgniarka. Polecam z cytryna lepiej wchodzi, ale i tak boli mnie głowa po glukozie