Rybcia2309
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Głowa do góry. Z mojego skromnego 24 tygodniowgo doświadczenia już wiem że mój syn rośnie jak mały skorupiak to znaczy skokowo. Ma okresy gdzie przez 2 tyg nie zmienia się prawie nic, a na wizytach kontrolnych w kolejne 2 tyg nadrabia i to z nadwyżką. Powiem więcej w pomiędzy 5-7 tyg zatrzymał się zupełnie i lekarz myślał że chyba bedzie puste jajo płodowe [emoji21] A po tygodniu było śliczne serduszko . Każdy dzidziuś rośnie w swoim tempie, daj i swojemu czas.Ja dzis napisze co u mnie po wizycie
Skierowanie na krzywa dostalam
Szyjka ok
Dzidzia zyje ale jest jakas malutka[emoji52] mam miec polowkowe dopiero za jakies 2, 3 tyg jak sobie podgoni troszke
Nie przytylam wgl..tyle co.spadlam z wagi tak sobie stoi
Plci nie widac bo mlody tak kopal ze nie szlo ustawic glowicy w odpowiednim miejscu
Na koniec moj wlasny labrador mnie wywalil pod domem [emoji22] mialam mega stracha bo praslam na plecy jaka dluga jestem[emoji35]
Poszlam spac zmeczona tym wszystkim
Boje sie boje ze lekarz mi czegos nie mowi..bo dlaczgo przelozyl usg polowkowe na 24 tc[emoji53] prosze mnie pocieszyc bo masakra
Dzidziol nagdoni a lekarz chce żeby był większy bo łatwiej może mu wtedy pomierzyc nie smutaj
Ja jutro [emoji33] napisz co i jak
Na pewno jest wszystko w porządku i nic się złego nie dzieje. Mi mój lekarz też powiedział,żeby z połówkowym się nie śpieszyć, tak najlepiej po 21 tygodniu, gdy dzidziulek jest większy, bo i wtedy pomiary są dokładniejsze. Zresztą połówkowe robi się do 24 tygodnia, więc to norma. Będzie dobrze.Ja dzis napisze co u mnie po wizycie
Skierowanie na krzywa dostalam
Szyjka ok
Dzidzia zyje ale jest jakas malutka[emoji52] mam miec polowkowe dopiero za jakies 2, 3 tyg jak sobie podgoni troszke
Nie przytylam wgl..tyle co.spadlam z wagi tak sobie stoi
Plci nie widac bo mlody tak kopal ze nie szlo ustawic glowicy w odpowiednim miejscu
Na koniec moj wlasny labrador mnie wywalil pod domem [emoji22] mialam mega stracha bo praslam na plecy jaka dluga jestem[emoji35]
Poszlam spac zmeczona tym wszystkim
Boje sie boje ze lekarz mi czegos nie mowi..bo dlaczgo przelozyl usg polowkowe na 24 tc[emoji53] prosze mnie pocieszyc bo masakra
Trzymam mocno kciuki
Trzymamy kciuki... Ja mam jutro[emoji2]. A dziś siedzę w laboratorium i trawie glukozę, nawet nie jest najgorzej, jeszcze pół godziny i do domku...
Trzymam kciuki Ja zrobię drugie podejście w przyszłym tygodniu i oby tym razem udane .Trzymamy kciuki... Ja mam jutro[emoji2]. A dziś siedzę w laboratorium i trawie glukozę, nawet nie jest najgorzej, jeszcze pół godziny i do domku...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom