reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja od poczatku miałam ph 8 I nikt nic nie mòwił a lekarzy przerobiłam kilku. Teraz na ostatnim badaniu miałam 5 I to chyba dlatego że byłam chora i dużo cytryny używałam.
No właśnie ja miałam kosz badany raptem półtorej tygodnia temu i miałam 5,5 a teraz mi tak skończyło. Moze za mało piłam ostatnio?sama nie wiem

reklama
Daj znać jak poszlo;-) ja dzisiaj idę na wizyte i się zapytam o ta glukozę. Pewnie na następną wizyte będę musiała zrobić.
Dziewczyny mierzycie sobie pH moczu? Mi polozna kazała od czasu do czasu zmierzyć i dzisiaj z rana ph wyszło mi kolo 7,5. Mam się czymś martwić? Niby do 8 czytalam ze jest normą.

Ja mam 8 caly za kazdym razem jak robie badanie moczu i moj gin powiedzial ze w ciazy to jest normalne:) zeby pic sok z zurawiny i bedzie ok;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Przebrnełam przez tą glukozę teraz tylko na wyniki poczekać, ale coś czuję że będą kiepskie. Pielęgniarka zmierzyła mi rano glukozę z palca i było sporo bo 113...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej zajac a jak dzis twoje ruchy? Mi sie mloda odgrywa za wczoraj i fika koziolki non stop,ale to moze dlatego,ze dzis leze bo mnie rozlozylo i wszystko czuje a tak caly dzien w ruchu to nie czuc.

Ja dzis napisze co u mnie po wizycie
Skierowanie na krzywa dostalam
Szyjka ok
Dzidzia zyje ale jest jakas malutka[emoji52] mam miec polowkowe dopiero za jakies 2, 3 tyg jak sobie podgoni troszke
Nie przytylam wgl..tyle co.spadlam z wagi tak sobie stoi
Plci nie widac bo mlody tak kopal ze nie szlo ustawic glowicy w odpowiednim miejscu
Na koniec moj wlasny labrador mnie wywalil pod domem [emoji22] mialam mega stracha bo praslam na plecy jaka dluga jestem[emoji35]
Poszlam spac zmeczona tym wszystkim

Boje sie boje ze lekarz mi czegos nie mowi..bo dlaczgo przelozyl usg polowkowe na 24 tc[emoji53] prosze mnie pocieszyc bo masakra

Nie szkodzi,ze dzidzia mala przeciez dzieci roznych rozmiarow sie rodza ,a moze to dziewczynka taka filigranowa .Piszesz,ze dzidzia ruchliwa na usg i to bardzo dobrze ,mi ginekolodzy zawsze powtarzaja ,ze to oznaka zdrowia.Wiec kciuk do gory i masz sie nie stresowac.

Przebrnełam przez tą glukozę teraz tylko na wyniki poczekać, ale coś czuję że będą kiepskie. Pielęgniarka zmierzyła mi rano glukozę z palca i było sporo bo 113...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to o tej glukozie jeszcze nie slyszalam od lekarza,zapytam sie u poloznej,bo tu chyba takie badanie nie jest obowiazkowe,chyba ze sa jakies obawy ze strony lekarza:wiek,waga,cukier w moczu itp.hmmm

Hej zajac a jak dzis twoje ruchy? Mi sie mloda odgrywa za wczoraj i fika koziolki non stop,ale to moze dlatego,ze dzis leze bo mnie rozlozylo i wszystko czuje a tak caly dzien w ruchu to nie czuc.
Kochana wczoraj wieczorem dzidziol dał popis , dziś rano kopniak na dzień dobry a od rana ciągle w biegu więc cisza :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Nie szkodzi,ze dzidzia mala przeciez dzieci roznych rozmiarow sie rodza ,a moze to dziewczynka taka filigranowa .Piszesz,ze dzidzia ruchliwa na usg i to bardzo dobrze ,mi ginekolodzy zawsze powtarzaja ,ze to oznaka zdrowia.Wiec kciuk do gory i masz sie nie stresowac.
Ani nie strasz dziewczynka..mam juz dwie a to ostatnie dziecko i juz niech zostanie chlopak tak jak bylo mowione ok 14 tc..

reklama
Mi tez troche sie odzywal,ale raz dal kopniaka ale takiego mocnego,ze az wstalam w sam pecherz
Ani nie strasz dziewczynka..mam juz dwie a to ostatnie dziecko i juz niech zostanie chlopak tak jak bylo mowione ok 14 tc..

Haha no to zycze zeby sie juz nic nie zmienilo ❤

Do góry