reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Raczej jest okej, z tego co wiem Ph moczu jest od 6-8 więc masz poprostu odczyn bardziej zasadowy ;) Też miałam 7-7.5 w pierwszej ciąży.

Ja wypilam nektar bogów jak mówi pielęgniarka. Polecam z cytryna lepiej wchodzi, ale i tak boli mnie głowa po glukozie

f2w3rjjgfqkq0jcp.png
No dziękuję. Chociaż jedna zauważyła wogle mój post.

Glukoza za toba? Zazdroszcze. Jak sobie o tym pomyślę to aż mnie rzuca w środku

reklama
Powodzenia na dzisiejszych wizytach i z glukozą ;)

Co do wielkości dziecka to mój synek na pewno rośnie bo od kilku dni masakruje mój pęcherz. Główka cały czas niziutko, mam wrażenie, że gmera rączkami mi w pochwie hehehe siku robię nieraz ze 3razy w ciągu 10min. a "najlepiej" ostatnio wyszłam z kibelka po wlasnie takiej 3 sesji w krótkim czasie i kichnęłam i co?! Popuscilam w majtki - takze Marcel mi pięknie na pęcherz gniecie

7u223e3kwboc3bjp.png

Powodzenia na dzisiejszych wizytach i z glukozą ;)

Co do wielkości dziecka to mój synek na pewno rośnie bo od kilku dni masakruje mój pęcherz. Główka cały czas niziutko, mam wrażenie, że gmera rączkami mi w pochwie hehehe siku robię nieraz ze 3razy w ciągu 10min. a "najlepiej" ostatnio wyszłam z kibelka po wlasnie takiej 3 sesji w krótkim czasie i kichnęłam i co?! Popuscilam w majtki - takze Marcel mi pięknie na pęcherz gniecie

7u223e3kwboc3bjp.png
Ja tez tak ostatnio mam ze mam wrażenie ze z każdym ruchem maluch skacze mi po pecherzu. Wiec częstymi wizytami się nie przyjmowalam. Ale to dzisiejsze ph trochę mnie zaniepokoilo. Pije sobie trochę wody z cytryna i kupię sok pomarańczowy. Zobaczymy czy to coś zmieni.

reklama
Ja tez tak ostatnio mam ze mam wrażenie ze z każdym ruchem maluch skacze mi po pecherzu. Wiec częstymi wizytami się nie przyjmowalam. Ale to dzisiejsze ph trochę mnie zaniepokoilo. Pije sobie trochę wody z cytryna i kupię sok pomarańczowy. Zobaczymy czy to coś zmieni.

Ee
Ja od poczatku miałam ph 8 I nikt nic nie mòwił a lekarzy przerobiłam kilku. Teraz na ostatnim badaniu miałam 5 I to chyba dlatego że byłam chora i dużo cytryny używałam.

Do góry