reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

.

f2w3rjjgfqkq0jcp.png
Kobieto jak to zrobilas? Widze suwak[emoji106]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
zastanawiałam się jaka duza jest już moja dzidzia , niby wiem ile centymetrów ale nie umiałam sobie tego wyobrazić wiec , takie coś nietypowego znalazłam , to jest lalka zrobiona w skali 1 do 1 czyli prawdziwych rozmiarów . Laleczka ma rozmiar dziecka 23 -24 tydzień ciąży .Swoja ciekawość zaspokoiłam ale dzidzia ma jeszcze w brzuszku zostać i nabrać troszkę więcej ciałka i sil .
taka lalka kosztuje ok 200 zł , nie wiem kto to kupuje , możne do gabinetów ginekologicznych :confused:
pb8.jpg

Załączniki

• pb8.jpg
    pb8.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 420
zastanawiałam się jaka duza jest już moja dzidzia , niby wiem ile centymetrów ale nie umiałam sobie tego wyobrazić wiec , takie coś nietypowego znalazłam , to jest lalka zrobiona w skali 1 do 1 czyli prawdziwych rozmiarów . Laleczka ma rozmiar dziecka 23 -24 tydzień ciąży .Swoja ciekawość zaspokoiłam ale dzidzia ma jeszcze w brzuszku zostać i nabrać troszkę więcej ciałka i sil .
taka lalka kosztuje ok 200 zł , nie wiem kto to kupuje , możne do gabinetów ginekologicznych :confused:
Zobacz załącznik 794849

Właśnie wczoraj zastanawialiśmy się z mężem jak duże jest nasze dziecko. Muszę mu pokazać to zdjęcie. To się zdziwi, że "to" w brzuchu to już najprawdziwsze dziecko, a nie jakaś kijanka czy ufoludek ;)

Ja dzis napisze co u mnie po wizycie
Skierowanie na krzywa dostalam
Szyjka ok
Dzidzia zyje ale jest jakas malutka[emoji52] mam miec polowkowe dopiero za jakies 2, 3 tyg jak sobie podgoni troszke
Nie przytylam wgl..tyle co.spadlam z wagi tak sobie stoi
Plci nie widac bo mlody tak kopal ze nie szlo ustawic glowicy w odpowiednim miejscu
Na koniec moj wlasny labrador mnie wywalil pod domem [emoji22] mialam mega stracha bo praslam na plecy jaka dluga jestem[emoji35]
Poszlam spac zmeczona tym wszystkim

Boje sie boje ze lekarz mi czegos nie mowi..bo dlaczgo przelozyl usg polowkowe na 24 tc[emoji53] prosze mnie pocieszyc bo masakra

Szyjka ok
Dzidzia zyje ale jest jakas malutka[emoji52] mam miec polowkowe dopiero za jakies 2, 3 tyg jak sobie podgoni troszke
Plci nie widac bo mlody tak kopal ze nie szlo ustawic glowicy w odpowiednim miejscu
Na koniec moj wlasny labrador mnie wywalil pod domem [emoji22] mialam mega stracha bo praslam na plecy jaka dluga jestem[emoji35]

Boje sie boje ze lekarz mi czegos nie mowi..bo dlaczgo przelozyl usg polowkowe na 24 tc[emoji53] prosze mnie pocieszyc bo masakra

Mój synek był dwa tygodnie młodszy z usg niż om, połówkowe miałam jeszcze później. Miałam wtedy nie regularne cykle i owulacja musiała wypaść późno. W dodatku sama byłam wtedy drobna a do porodu ledwo dobiłam do 60kg. Mały urodził się z waga 2.930g głowa go góry ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Szyjka ok

Głowa do góry woli po prostu pomierzyć dokładniej jak dzidziuś będzie większy, bo te pomiary najwcześniej mówił mi gin trzeba zrobić w 22 tyg więc np jak twój jest z tydz mniejszy woli poczekać

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry