reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Z tego co wiem to płeć dopiero w 14 można okreslić. Wcześniej chłopczyk i dziewczynka wyglądaja tam tak samo. U mnie w obu ciążach po 18 tyg Jak sprzet jest dobry i lekarz sie zna to raczej nie ma mowy o pomyłce, a jak na 3D sprawdzi to na 100%
hqdefault.jpg

Ja nie mam wątpliwości :D :D
Edit: zdjecie dziweczynki nie chce mi się oddać więc link : http://www.katarzynamlodzianowska.pl/images/galeries/2/zdjecie2-dziewczynka.jpg
Sasanka o rety tu faktycznie bez wątpliwości:)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
yesenia tak mi doktor tłumaczył. Ze nie jest pewny czy to są opuchniete wargi sromowe czy penisek:) a jąderka mogły być jeszcze w brzuchu. Potem się okazało, że jednak wargi;) no i lekarka twierdziła że ona na pewno widzi bo jej się udało celować między nogi i pokazywała nam dokładnie.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny
Mam pytanie. Wczoraj w nocy mialam skurcze. Brzuch stawiał sie regularnie co 5-10 minut i tak kilkanaście razy. Do tego ból krzyża. Wystraszyłam sie nie na zarty. Czy któraś tak miała lub ma? Bo ja rozumiem, że macica ćwiczy..ale ta regularność mnie zdziwiła. Dzis od rana spokoj. Na ostatniej wizycie mialam minimalne rozwarcie. Boje sie.
W piątek wizyta.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

u nas lekarka najpierw chyba jakoś ok 18 tygodnia właśnie mówiła ze wydaje jej sie ze syn, ale żeby sie nie nastawiać bo na tym etapie rozwoju to mogą być właśnie opuchnięte wargi. A na połówkowym ze widać wyraźnie syna, a jak widać to juz sie nie urwie;) jakby nie bylo widać to zostaje jakiś % niepewności czy sie cos gdzieś poukrywało czy nic nie ma;) w ta stronę mówiła ze rzadko sa pomyłki....;)

Hej Dziewczyny
Mam pytanie. Wczoraj w nocy mialam skurcze. Brzuch stawiał sie regularnie co 5-10 minut i tak kilkanaście razy. Do tego ból krzyża. Wystraszyłam sie nie na zarty. Czy któraś tak miała lub ma? Bo ja rozumiem, że macica ćwiczy..ale ta regularność mnie zdziwiła. Dzis od rana spokoj. Na ostatniej wizycie mialam minimalne rozwarcie. Boje sie.
W piątek wizyta.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Na pewno warto skonsultować. Takie regularne skurcze mogą być niegroźne jesli to te przepowiadacze, ale rownie dobrze mogą powodować skracanie szyjki czy rozwarcie :/
dużo zależy od naszej wrażliwości bo niektóre kobiety w ogole nie czują takich skurczy, a inne wręcz to boli. Jesli się wyciszyło to bym zaczekala do wizyty ja spokojnie

7u223e3kwboc3bjp.png

Na pewno warto skonsultować. Takie regularne skurcze mogą być niegroźne jesli to te przepowiadacze, ale rownie dobrze mogą powodować skracanie szyjki czy rozwarcie :/
dużo zależy od naszej wrażliwości bo niektóre kobiety w ogole nie czują takich skurczy, a inne wręcz to boli. Jesli się wyciszyło to bym zaczekala do wizyty ja spokojnie

7u223e3kwboc3bjp.png
Dzieki... Na szczęście wizyta juz blisko.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Hej Dziewczyny
W piątek wizyta.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Może zadzwoń do gina i spytaj?

Dzieki... Na szczęście wizyta juz blisko.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Tak zadzwoń i spytaj. Wiem że ostatnio mi połóżna tłumaczyła że trzeba dokładnie sprawdzać po jakim czasie się pojawia ja kolejne i jak długo trwają. Bo podobno te przepowiadajace albo na tle nerwowym które nie są groźne maja inna częstotliwość i długość trwania. Ale niestety nie pamiętam dokładnie tych czasów..

reklama
Do góry