reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej, dzwonili do Ciebie ze szkoły rodzenia? Mi zmienili godzinę zajęć z 19 na 17, podobno jest podział na zameldowanych i niezamelidowanych.
Ale zadzwonię później i się dopytam co do godziny ;) ale nie nic nie mówiła.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Z tego co wiem to płeć dopiero w 14 można okreslić. Wcześniej chłopczyk i dziewczynka wyglądaja tam tak samo. U mnie w obu ciążach po 18 tyg Jak sprzet jest dobry i lekarz sie zna to raczej nie ma mowy o pomyłce, a jak na 3D sprawdzi to na 100%
hqdefault.jpg

Ja nie mam wątpliwości :D :D
Edit: zdjecie dziweczynki nie chce mi się oddać więc link : http://www.katarzynamlodzianowska.pl/images/galeries/2/zdjecie2-dziewczynka.jpg

U mnie na bardzo dobrym sprzęcie z 3d/4d miała być 100% córka w 18 TC. A u tego samego lekarza w 22Tc już chłopiec. Więc z tymi sprzętami różnie może być, fakt nie zauważyć siusiaka np 31 czy później to już coś z lekarzem musi być nie tak.

f2w3rjjgwqepia0h.png

U nas chlopak- tak mowily dwie lekarki ok miesiac temu ale zastrzegly zeby sie nie nastawiac na 100 % bo ten siusiak to moze byc tez pepowina ktora nieraz uklada sie miedzy nozkami, polowkowe mam za tydz

reklama
Do góry