reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Śmiej się śmiej ale wczoraj zaczęłam się martwić bo mały się nie ruszał. Gadałam z moim M. na słuchawkach i mówię mu czy mógłby porozmawiać ze swoim synem żeby się ruszył bo się martwię. No i M. mówi spoko połóż słuchawki na brzuszku - tak też zrobiłam i mały się ruszył . Mało prawdopodobne że to od głosu ale od razu się wzruszyłam [emoji39]

w57vyx8dubspq12k.png
Taaaa to ciesz sie bo moje dziecko wczoraj wieczorem się krecilo a przyszedł mąż położył rękę i cisza... ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Moja się uspokaja jak tatuś rękę położy. Spowrotem jest grzeczny to może. Chyba trochę przesadziłam z tą weekendowa aferą no ale lepiej w tą stronę [emoji3]
Do mnie od początku przemawiał jakoś kolor morski, miętowy, poszalałabym... No ale zawsze zostaje szary nie koniecznie ruż [emoji3]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Połączenie szarości i mięty [emoji7] uwielbiam :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Kurcze nawet nie mowie o tych pomylkach.. u mnie tylko jeden lekarz potwierdzil, ze dziewczynka ale w sumie juz 3 razy i na dobrym sprzecie... wiec mam nadzieje ze sie nie zmieni bo ja od poczatku mowie ze to dziewczynka, bo tak tez czuje;) tylko moj tata caly czas sie smieje, ze on nie wierzy ze dziewcZynka bo za ladnie wygladam [emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Eeee to nie ma znaczenia ;) moja koleżanka aktualnie w ciąży wygląda obrzydliwie- no co szczera ;) - i będzie chłopak:) druga wyglądała pięknie i jest dziewczyna ;) mi podobno ciąża służy;) ciekawe co będzie;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Heej :D
Zajączek, pewnie się już pokaże, najwyższy czas! :D A do tej pory nie było żadnych podejrzeń? ;>
Ja Wam juz opowiadalam jak bylo u mnie. Od 12 do 18 tygodnia dziewczę, a potem chłopak.. :D Ciekawe co teraz [emoji14] Dzis ide na połówkowe i troche sie cykam.. :) nie o plec, bardziej czy wszystko dobrze
Nie, żadnych:) pani doktor na genetycznym nie chciała mówić:) ja mam podejrzenie i wszyscy wokol że chłopak;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry.

Co do płci to ja chodzę cały czas do jednego lekarza i na jednym sprzęcie miałam usg, ale skoro w 18 i 21 tyg. widział siusiaka to mu wierzę :) w poprzedniej ciąży nie było pomyłki to i teraz też nie będzie pewnie hehe

Dzisiaj do mnie dotarło, że za 4m-ce moja ciąża już będzie donoszona [emoji85][emoji86][emoji87] szok! Tyle jeszcze muszę przygotować! No, ale zakupy też gdzies trzeba trzymać więc jeszcze czekam z tymi większymi jak materac.

7u223e3kwboc3bjp.png

Eeee to nie ma znaczenia ;) moja koleżanka aktualnie w ciąży wygląda obrzydliwie- no co szczera ;) - i będzie chłopak:) druga wyglądała pięknie i jest dziewczyna ;) mi podobno ciąża służy;) ciekawe co będzie;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Hej, dzwonili do Ciebie ze szkoły rodzenia? Mi zmienili godzinę zajęć z 19 na 17, podobno jest podział na zameldowanych i niezamelidowanych.

Dzień dobry !
Dzięki za info o płci . Mam nadzieję , ze nic się już nie zmieni.

Karina Twój wpis mnie pocieszyl. Pisałaś o tym , że jaderka mogą być w brzuszku. W 21t3d miałam usg polowkowe i lekarka właśnie nic nie widziała od pępka w dół i pokazywała wargi ;) troszkę się uspokoilam.

Miłego dnia!

reklama
Hej, dzwonili do Ciebie ze szkoły rodzenia? Mi zmienili godzinę zajęć z 19 na 17, podobno jest podział na zameldowanych i niezamelidowanych.
Dzwonili. Godzina bez zmian nic nie mówiła ale z racji tego że jestem nie zameldowania i nie rozliczam się w W-wie to płacę 300 zl za kurs.

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry