reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Emka ja tez mam na tylnej i nisko, tez właśnie było zbyt nisko, teraz jak byłam na połówkowym sie podsunelo do gory i juz jest nisko, ale nie koliduje. Trzymam kciuki żeby albo jeszcze chociaż troche sie uniosło, albo jak juz ma zostać to zostało na miejscu i sie nie odklejało!

reklama
Emkaa trzymam kciuki, żeby się jednak podniosło. Jak sie styka to pewnie niewiele mu potrzeba.
U mnie zasłania szyjkę sporo, mam na przedniej jednak, tak jak miało być na początku (coś mi namieszal podczas usg albo ja źle wtedy zrozumialam) i powiedzial ze sie powinno podniesc i wszystko ok.
A ginka w środę powiedziała że będziemy monitorować. Byłam wyluzowana, ale teraz zaczynam się stresować tym lozyskiem :/

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Dziewczyny jeśli macie snapchata to wejdzie do mamyginekolog. nicole.sochacki - tak można ją znaleźć. Nagrała poród cesarskim cięciem. Oczywiście za zgodą pacjentki :-) Pierwszy raz widziałem poród wzruszylam się

0d1y3e3kgrmge34s.png

Wejdz sobie na youtube na "polozne to skomplikowane" to sie napatrzysz ja przerobilam wszystkie odcinki pozniej angielskie wersje a teraz polozne w norwegii na norweskiej stacji za kazdym razem sie wzruszam ahhh to jest cudne

Emkaa trzymam kciuki żeby jednak się to łożysko trochę unioslo i trzymało do końca na miejscu. Wszystko będzie dobrze napewno.
I gratuluję Synka [emoji4]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

U mnie oststnio duzo sie dzieje, i niemam czasu na nic ,:( coraz czesciej mysle żeby na nastepnej wizycie wziąść zwolnienie i tylko dorywcza do końca kwietnia pracować, jakas kumulacjia ostatnio u mnie wszystkiego :(

Emkaa gratuluje synka? I trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze, duzo odpoczywaj a napewno bedzie dobrze!

5djylbetecfse5n6.png

Cześć Dziewczynki!

Emka Kochana a jednak intuicja Cię nie zawiodła, nawet śnił Ci się synuś! Gratuluję serdecznie małego Polka ♡ Lez dużo, odpoczywaj i absolutnie nie dzwigaj. Ja w pierwszej ciąży miałam taką samą sytuację i leżenie oraz niedzwiganie w połączeniu z rosnącą macica zdzialalo cuda- łożysko się bardzo wysoki podciagnelo do góry! Życzę Ci z całego sercega tego samego!

Dziewczyny w Kappahl mega promocja! Ciuszki w wyprzedaży, zdecydowana większość przeceniona z 59 zl, 69 zl na 30 zl. Do tego gdy kupi się 2 rzeczy z wyprzedaży, to obowiązuje kolejna zniżka- 2za1, czyli kupując dwa produkty z wyprzedaży płacisz tylko za jeden. Tym samym ja kupując 4 ubranka, zapłaciłam 60 zl, czyli wyszło 15 zl za sztukę, a bez przeceny za każde zapłaciłam 59 zl, bądź 69 zl. Także polecam zajrzeć do Kappahl jak będziecie w CH. Kupiłam 3 rampersy na lato dla dzidziusia oraz spodenki dla synka na lato :) Zdjęcia łupów wstawię w wątek zakupowy :)

Cześć Dziewczynki!

Emka Kochana a jednak intuicja Cię nie zawiodła, nawet śnił Ci się synuś! Gratuluję serdecznie małego Polka ♡ Lez dużo, odpoczywaj i absolutnie nie dzwigaj. Ja w pierwszej ciąży miałam taką samą sytuację i leżenie oraz niedzwiganie w połączeniu z rosnącą macica zdzialalo cuda- łożysko się bardzo wysoki podciagnelo do góry! Życzę Ci z całego sercega tego samego!

Dziewczyny w Kappahl mega promocja! Ciuszki w wyprzedaży, zdecydowana większość przeceniona z 59 zl, 69 zl na 30 zl. Do tego gdy kupi się 2 rzeczy z wyprzedaży, to obowiązuje kolejna zniżka- 2za1, czyli kupując dwa produkty z wyprzedaży płacisz tylko za jeden. Tym samym ja kupując 4 ubranka, zapłaciłam 60 zl, czyli wyszło 15 zl za sztukę, a bez przeceny za każde zapłaciłam 59 zl, bądź 69 zl. Także polecam zajrzeć do Kappahl jak będziecie w CH. Kupiłam 3 rampersy na lato dla dzidziusia oraz spodenki dla synka na lato :) Zdjęcia łupów wstawię w wątek zakupowy :)
Super dzieki za informacje:)

reklama
Hej dziewczynki...czekam na wizyte z nadzieja, ze moze nas wypisza z lekami do.domu..

Starsza corka tak.przezywa, ze cala noc chodzila do taty az w koncu spali razem[emoji53]

Dzis tez 2 sniadanka: musli z mlekiem(cieplym) i czekolada oraz malinami

Buleczka do tego maselko i dzem.

No ale jednak wilalabym sucha kanapke w domu..

Do góry