reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nic nie mówił o lekach. A powinnam? I tak się przejdę do innego na konsultacje , ale ten mi nic nie mówił.

f2w3rjjgdojcnp4w.png
Mi kazał lekarz brać luteine na łożysko przodujące. Mam tak samo jak ty na tylnej ścianie.
I Gratuluję synka.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie martw się na zapas. U mnie też jest nisko. Jeszcze do 30tc jest szansa że się podniesie. Musisz się oszczędzać i będzie dobrze.

Ehh. Mi powiedział , że na ścianie tylej raczej się nie podniesie. Nadzieje mam. Nasluchałam się o tych odklejeniach, krawieniach i Śmierci , że dopiero teraz dochodze do siebie. Pierwsze zamówienie na h&m onlina już złożone . jejku dla tych chlopczyków takie są cudowności[emoji173][emoji173]

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Ehh. Mi powiedział , że na ścianie tylej raczej się nie podniesie. Nadzieje mam. Nasluchałam się o tych odklejeniach, krawieniach i Śmierci , że dopiero teraz dochodze do siebie. Pierwsze zamówienie na h&m onlina już złożone . jejku dla tych chlopczyków takie są cudowności[emoji173][emoji173]

f2w3rjjgdojcnp4w.png
Mój też mówi że raczej tak zostanie. Póki co kazał się nie przejmować, brać leki bo i tak nie mamy wpływu na to co się będzie działo. I nawet jak będzie się plackiem leżeć to można dostać krwotoku. Tak jak ja ostatnio, trzeba być dobrej myśli. Może poproś lekarza o luteine, zawsze to jakieś dodatkowe zabezpieczenie.

Emkaa bedzie dobrze :* lez odpoczywaj i nie czytaj za duzo... A jak pojdziesz jeszcze na konsultacje to tez dobrze moze da Ci luteine :*
No i gratuluje synka :)

oar8s65gmlqg37sx.png

Dzięki dziewczyny [emoji11][emoji11]

Rozmawiamy o imionach i jest: te mi się podoba, te mi się nie podoba a moja córka mówi - wiesz mamo mi się nie podoba imię Hans [emoji23][emoji16] . Mamy córek na pewno zrozumieją [emoji16]

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Emka bardzo mi przykro. Na pocieszenie albo i nie powiem tylko że ja tez mam łożysko na tylniej scianie ale dno macicy mam bardzo nisko a co za tym idzie samo łożysko tez jest nisko. Ponoć taka moja uroda. Mi powiedziala gin ze to sie moze zmienic wraz ze wzrostem dna macicy. Bedzie dobrze. Musimy wlaczyc pozytywne myslenie.

Emka bardzo mi przykro. Na pocieszenie albo i nie powiem tylko że ja tez mam łożysko na tylniej scianie ale dno macicy mam bardzo nisko a co za tym idzie samo łożysko tez jest nisko. Ponoć taka moja uroda. Mi powiedziala gin ze to sie moze zmienic wraz ze wzrostem dna macicy. Bedzie dobrze. Musimy wlaczyc pozytywne myslenie.
Kochana nie jest aż tak nisko, nie martw się :) u mnie prawie się styka z ujściem jest kilka mm przerwy. Myślę pozytywnie, bo inaczej bym zwariowała, nie jest to łatwe jak się nasłucha o krwotokach, odklejeniach i śmierci dziecka, ale nie mam innego wyjścia . Przecież nie będę płakała przez nastepne 4 miesiące. Nawet nie szukam informacji na temat łożyska w internecie, bo nie chce sobie dokładać stresu dodatkowego.

f2w3rjjgdojcnp4w.png

reklama
Do góry