reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Na ostatnim usg dziecko było źle ułożone u miał problem ze zbadniem.

f2w3rjjgdojcnp4w.png
Teraz to mnie nastraszyłaś... u nas w poniedziałek nie dało się zbadać. Jutro jadę na kolejne połówkowe... ale mam stresa

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Emkaa...leż , odpoczywaj. Bedzie dobrze. Lozysko samo z siebie się nie odkleja. Masz brać jakies medykamenty?
Synka gratuluję !

oar8pg4n1kii9v0d.png

Ja też niby ale podobno czasami dziewczynki maja tak opuchniete wargi sromowe że czasami można pomylić. A i podobno czasami pepowina się układa tak niefortunnie. Nie wiem jak to przy jakichś badaniach 3D czy tam 4D ale na zwykłych podobno się zdarzają pomyłki :D
To jak akurat jest pewna na 1000% [emoji4] aż tak spuchnietych warg sromowych w kształcie kulek nie może być.

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Emkaa nie znam sie na tym ale czytalam ze łożysko czesto zmienia swoje polozenie.Jest jeszcze sporo czasu i moze sie jeszcze przesunać.Wiec sie nie przejmuj na zapas.Oszczedzaj sie tylko i staraj sie lezec.Gratulacje super ze bedzie parka:)

O ja! Serio? Nie mam snapchata i w sumie miałam cc dwa razy wiec niby wiem jak wyglada [emoji6] ale z chęcią bym zobaczyła.
Ale widać było wszystko? W sensie jak cięli itd?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie napisała że nie chce pokazywać jak się przebijają przez powłoki brzuszne widziałam tylko jak dziecko wyciągają :-)

0d1y3e3kgrmge34s.png

Jestem załamana. Byłam na połówkowym i mam problem z łożyskiem. Jest bardzo nisko styka się z ujściem szyjki. Lekarz powiedział, że jest szansa odklejenia..

I Jeszcze nowa niespodzianka. Bedzie syn.. Ten wyśniony, wymarzony.. :)

w57vxzkr0voyai9q.png
Nie martw się na zapas. U mnie też jest nisko. Jeszcze do 30tc jest szansa że się podniesie. Musisz się oszczędzać i będzie dobrze.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monya niestety łożysko samo z siebie się jednak odkleja i ja jestem tego dowodem. To najmniej przewidywalna sytuacja w ciąży i nie wiedzą do dziś dlaczego tak się dzieje.

Emkaa ja niby łożysko miałam ok a się odkleilo. Więc u Ciebie będzie ok, musi być.

Do góry