reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Na ostatnim usg dziecko było źle ułożone u miał problem ze zbadniem.

f2w3rjjgdojcnp4w.png
Teraz to mnie nastraszyłaś... u nas w poniedziałek nie dało się zbadać. Jutro jadę na kolejne połówkowe... ale mam stresa

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Emkaa...leż , odpoczywaj. Bedzie dobrze. Lozysko samo z siebie się nie odkleja. Masz brać jakies medykamenty?
Synka gratuluję !

oar8pg4n1kii9v0d.png

Ja też niby ale podobno czasami dziewczynki maja tak opuchniete wargi sromowe że czasami można pomylić. A i podobno czasami pepowina się układa tak niefortunnie. Nie wiem jak to przy jakichś badaniach 3D czy tam 4D ale na zwykłych podobno się zdarzają pomyłki :D
To jak akurat jest pewna na 1000% [emoji4] aż tak spuchnietych warg sromowych w kształcie kulek nie może być.

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Emkaa nie znam sie na tym ale czytalam ze łożysko czesto zmienia swoje polozenie.Jest jeszcze sporo czasu i moze sie jeszcze przesunać.Wiec sie nie przejmuj na zapas.Oszczedzaj sie tylko i staraj sie lezec.Gratulacje super ze bedzie parka:)

O ja! Serio? Nie mam snapchata i w sumie miałam cc dwa razy wiec niby wiem jak wyglada [emoji6] ale z chęcią bym zobaczyła.
Ale widać było wszystko? W sensie jak cięli itd?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie napisała że nie chce pokazywać jak się przebijają przez powłoki brzuszne widziałam tylko jak dziecko wyciągają :-)

0d1y3e3kgrmge34s.png

Jestem załamana. Byłam na połówkowym i mam problem z łożyskiem. Jest bardzo nisko styka się z ujściem szyjki. Lekarz powiedział, że jest szansa odklejenia..

I Jeszcze nowa niespodzianka. Bedzie syn.. Ten wyśniony, wymarzony.. :)

w57vxzkr0voyai9q.png
Nie martw się na zapas. U mnie też jest nisko. Jeszcze do 30tc jest szansa że się podniesie. Musisz się oszczędzać i będzie dobrze.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monya niestety łożysko samo z siebie się jednak odkleja i ja jestem tego dowodem. To najmniej przewidywalna sytuacja w ciąży i nie wiedzą do dziś dlaczego tak się dzieje.

Emkaa ja niby łożysko miałam ok a się odkleilo. Więc u Ciebie będzie ok, musi być.

Do góry