reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wiecie co..przez 4,5 roku a nawet więcej tak sie przyzwyczailam do dziewczecych ciuchow, zabawek, bajek ze teraz nie moge sie ogarnac, ze ja naprawde bede miec Syna[emoji3][emoji3][emoji3] co o tym pomyśle to sie usniecham. Nawet nie sądziłam, ze tak o tym marzyłam.

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Ja mam to samo z tym przyzwyczajeniem. Teraz sobie nie wyobrażam ubierać dziecka w coś innego niz sukieneczki w lato hehe no ale będziemy musiały sie przestawić :) i nauczyć bawić się samochodzikami :)
Witam Was, ja od wtorku w szpitalu i pobędę tu jeszcze trochę. Z ciążą wszystko ok a ja cierpię na przewlekła biegunkę, okazało sie ze moja antybiotykoterapia sie do tego przyczyniła i rozwinęła sie u mnie bakteria, która właśnie powoduje takie biegunki. Mówię Wam czuje sie jak dętka, 3 kg mniej siły brak ale już widzę światełko w tunelu bo jakby już bylo ciut lepiej.

Do dziewczyn ze skurczami leczcie jak najwiecej, łykajcie magnez, nospe i jak macie zaleconą luteinę lub duphaston to tez bierzcie. Ja to wszystko dostaje tu w pakiecie bo boja sie ze jak jelita pracują to mogą powodować skurcze.
Pozdrawiam Was gorąco [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj wiem co to znaczy biegunka w sZpitalu. 2 Ty godnie, leżało nas 6 na sali (poza mną babcię same) i jedna toaleta . Często biegałam do wc na korytarzu bo u nas kolejki były heh. Zdrówka życzę i żeby Cię szybko puścili zdrową :*
Hej Dziewczyny ;) Ale mam stron do nadrobienie!!! Zaraz poczytam co u Was.
U nas dobrze, pomijajac fakt, ze zaczynam denerwowac sie przed srodową wizytą. Nie widziałam maleństwa od 21 grudnia i ciagle mysle, czy u niego wszystko dobrze... Ech dopada mnie przedwizytowy stres :( Poza tym w pracy duzo pracy, bo koniec semestru w szkole, wiec sporo tego do ogarniecia...Aby do ferii, ktore juz za tydzien ;)

Ja też w środę mam polowkowe a małego ostatnio widziałam 7 grudnia! O jejku jak to dawno.. ale już powoli odliczamy.. ..!
Ahh no bo oni uzywali logo IKEI i jakis rok temu wyslali mi e maila z jqkimis pytaniami,ja nigdy w ankietach nie biore udzialu,no ale ze to IKEA to myslalam,ze mozna zaufac no i sie wkopalam,ten jedyny taz.Nie dostalam zadnej informacji po tej ankiecie i olalam,troche sie zawiodlam ,ze ikea tak olewa ludzi .A oni dostali sie do moich danych i zaczeli sciagac kase, teraz do tego doszlosmy ,ze wysylali na spama informacje ,ze dziekuja za wplate,no ale kto otwiera spamy.Okazalo sie,ze nie bylam jedna i teraz to trzeba zglosic na policje to moze odzyskam pieniadze za 2 miesiace,przydaloby sie na maluszka...ale jak ich nie odzyskam to coz ..moj to juz nawet do gazety dzwonil chce ludzi ostrzec i zeby zlapali tych ludzi i zamkneli ich strone,bo to jakis serwis randkowy jak sie okazalo.
Też bym to nagłośniła. Tylko od Ciebie zabrali kupę kasy a jak jeszcze od innych brali to pewnie na skalę całego kraju. I bogacze z nich za Twoją kasiorke [emoji14] a swoją drogą to ja bym się zorientowała jakby mi 10 zl zniknęło, tak pilnuje :)

reklama
Ja mam to samo z tym przyzwyczajeniem. Teraz sobie nie wyobrażam ubierać dziecka w coś innego niz sukieneczki w lato hehe no ale będziemy musiały sie przestawić :) i nauczyć bawić się samochodzikami :)

Oj wiem co to znaczy biegunka w sZpitalu. 2 Ty godnie, leżało nas 6 na sali (poza mną babcię same) i jedna toaleta . Często biegałam do wc na korytarzu bo u nas kolejki były heh. Zdrówka życzę i żeby Cię szybko puścili zdrową :*

Ja też w środę mam polowkowe a małego ostatnio widziałam 7 grudnia! O jejku jak to dawno.. ale już powoli odliczamy.. ..!

Też bym to nagłośniła. Tylko od Ciebie zabrali kupę kasy a jak jeszcze od innych brali to pewnie na skalę całego kraju. I bogacze z nich za Twoją kasiorke [emoji14] a swoją drogą to ja bym się zorientowała jakby mi 10 zl zniknęło, tak pilnuje :)

To razem wizytujemy :) My też odliczamy do środy... Mam wrażenie, że moja ostatnia wizyta była wieki temu, pewnie też i stąd ten moj lekki stres. Ale przecież będzie dobrze, bo musi być!!!

No i maz zaproponowal mi teraz wspolne konto,bo ja nie mam kontroli,a on z kolei jest taki jak ty ,ze zauwazy nawet mala sume w koncu pracowal kiedys w banku.Dobrze ,ze go mam.

To razem wizytujemy :) My też odliczamy do środy... Mam wrażenie, że moja ostatnia wizyta była wieki temu, pewnie też i stąd ten moj lekki stres. Ale przecież będzie dobrze, bo musi być!!!

Nie widzę innej możliwości :)

Co do spinania brzucha. To też czujecie to tak jakby kamień był w brzuchu? Bo jak tylko wyjdę gdzieś na spacer to niby nic nie boli ale nowe z przodu jeden wielki kamień. Twardy i ciężki. .. po spacerze zaraz mija...

Cześć dziewczyny właśnie Was nadrabiam. Dziś robimy imprezę urodzinową męża od rana mnóstwo przygotowań. Zachciało mi się piec chlebki tureckie pide. Coś w rodzaju pizzy, wyszło mi 6 placków. Tak mnie teraz boli kręgosłup , że zostawiłam gości i poszłam poleżeć do sypialni. Czuje jak mi drętwieją stopy mam dosyć na dzisiaj:-(

0d1y3e3kgrmge34s.png

Jo83 to też nieciekawie... z tym tel to najgorzej,że go nie ma,a abonament płacić trzeba,a tu jeszcze 1,5roku bo był nowy grrr

reklama
Do góry