Daktyl2016
Fanka BB :)
Kurcze i zaczęłam myśleć, ale mi się wydaje że to pachwiny mnie tak bolą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba bylo sie polozyc na 3 dni chociaz pod kroplowki..ja nie raz w ciazach lezalam i takie wlewy bardzo zmienialy zachowanie macicy..pp 3-4 dniach mozna bylo smialo.do domku iscJa juz po wizycie. Nie za dobrze u mnie. Macica twarda . Lekarz kazał do szpitala. Chyba , że w domu będę leżeć to da mi szansę, ale on by wolał mnie położyć. Mam znowu luteinę, nospe i jak tylko mnie bardziej zacznie bolec to na izbę.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.
Tak magnez i potas..mialam.zawsze 7-8 przy skurczachPry skurczach są kroplowki? Mnie gdy położyli w szpitalu to tylko "obserwacja". Bez kroplowek i tak właściwie tylko tabletki brałam więc jak chcieli mnie drugi raz położyć do szpitala to nie bardzo chciałam już. Jednak lepiej w domu niż w szpitalu. I faktycznie wszystko się ustabilizowalo. Rozmawiałam o tym z lekarzem czy mogą mi coś więcej poradzić w szpitalu niż tylko obserwacja i tabletki a on stwierdził że nie ale takie procedury. Cokolwiek innego moga robić gdy zaczyna się dziać więcej. Ale w moim wypadku wolałam być w domu i wrazie potrzeby jechać na pogotowie. Na szczęście takiej nie było ale wiem że szpital to nie jest konieczność musimy być ostrożne to jasne ale gdy lekarze dają jakiś wybór to znaczy że jest nie najgorzej. Przynajmniej moim zdaniem
Chodzi. I jest bardzo grzeczny. Nic przy nim prawie już nie muszę robić. Tyle co jeść dać [emoji4]Ja tez bym chyba nie ryzykowała tym bardziej ze nie oszukujmy się ale przy dziecku to nie odpoczniesz , synek chodzi do przedszkola ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom