reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Jak was jeszcze troche poczytam to już mnie wszytko zacznie k... boleć [emoji23][emoji23][emoji23] W pon wizyta i połówkowe wszystkiego się dowiem [emoji56][emoji56][emoji56]

w57vyx8dubspq12k.png

Ja juz po wizycie. Nie za dobrze u mnie. Macica twarda . Lekarz kazał do szpitala. Chyba , że w domu będę leżeć to da mi szansę, ale on by wolał mnie położyć. Mam znowu luteinę, nospe i jak tylko mnie bardziej zacznie bolec to na izbę.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.
Trzeba bylo sie polozyc na 3 dni chociaz pod kroplowki..ja nie raz w ciazach lezalam i takie wlewy bardzo zmienialy zachowanie macicy..pp 3-4 dniach mozna bylo smialo.do domku isc

Trzeba bylo sie polozyc na 3 dni chociaz pod kroplowki..ja nie raz w ciazach lezalam i takie wlewy bardzo zmienialy zachowanie macicy..pp 3-4 dniach mozna bylo smialo.do domku isc

Pry skurczach są kroplowki? Mnie gdy położyli w szpitalu to tylko "obserwacja". Bez kroplowek i tak właściwie tylko tabletki brałam więc jak chcieli mnie drugi raz położyć do szpitala to nie bardzo chciałam już. Jednak lepiej w domu niż w szpitalu. I faktycznie wszystko się ustabilizowalo. Rozmawiałam o tym z lekarzem czy mogą mi coś więcej poradzić w szpitalu niż tylko obserwacja i tabletki a on stwierdził że nie ale takie procedury. Cokolwiek innego moga robić gdy zaczyna się dziać więcej. Ale w moim wypadku wolałam być w domu i wrazie potrzeby jechać na pogotowie. Na szczęście takiej nie było ale wiem że szpital to nie jest konieczność :) musimy być ostrożne to jasne ale gdy lekarze dają jakiś wybór to znaczy że jest nie najgorzej. Przynajmniej moim zdaniem

Pry skurczach są kroplowki? Mnie gdy położyli w szpitalu to tylko "obserwacja". Bez kroplowek i tak właściwie tylko tabletki brałam więc jak chcieli mnie drugi raz położyć do szpitala to nie bardzo chciałam już. Jednak lepiej w domu niż w szpitalu. I faktycznie wszystko się ustabilizowalo. Rozmawiałam o tym z lekarzem czy mogą mi coś więcej poradzić w szpitalu niż tylko obserwacja i tabletki a on stwierdził że nie ale takie procedury. Cokolwiek innego moga robić gdy zaczyna się dziać więcej. Ale w moim wypadku wolałam być w domu i wrazie potrzeby jechać na pogotowie. Na szczęście takiej nie było ale wiem że szpital to nie jest konieczność :) musimy być ostrożne to jasne ale gdy lekarze dają jakiś wybór to znaczy że jest nie najgorzej. Przynajmniej moim zdaniem
Tak magnez i potas..mialam.zawsze 7-8 przy skurczach

reklama
Do góry