reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie ciekawa sytuacja. Przy dziecku w domu dużo nie poleżysz ale staraj się. Najwyżej obejrzycie wszystkie bajki świata.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Najgorsze jest to , że teraz jeszcze jak coś się wydarzy to jedna wielka tragedia. Jak juz chociaż ten 32 tydzień jest . To niech się dzieje co tam chce [emoji4] teraz mam problemy z macica . A ja nie mam do tego kawałka szyjki bo mam wycięte. Dzidzia podrosnie to zaś rozwarcie będę mieć pewnie za wcześnie. Ale będzie dobrze . Nie może być inaczej. Nie ma co się martwić.

reklama
Najgorsze jest to , że teraz jeszcze jak coś się wydarzy to jedna wielka tragedia. Jak juz chociaż ten 32 tydzień jest . To niech się dzieje co tam chce [emoji4] teraz mam problemy z macica . A ja nie mam do tego kawałka szyjki bo mam wycięte. Dzidzia podrosnie to zaś rozwarcie będę mieć pewnie za wcześnie. Ale będzie dobrze . Nie może być inaczej. Nie ma co się martwić.
No to tobie to tylko leżeć plackiem. Niech ci meżulek wszystko przygotuje, obiad na zamówienie. Atrakcje dla małego w koło łóżka i dasz radę. Musisz. Bądź dobrej myśli, leki leżenie i będzie dobrze.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie. Nie za dobrze u mnie. Macica twarda . Lekarz kazał do szpitala. Chyba , że w domu będę leżeć to da mi szansę, ale on by wolał mnie położyć. Mam znowu luteinę, nospe i jak tylko mnie bardziej zacznie bolec to na izbę.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.

Ja na początku też miałam cały czas skurcze. Leżałem w szpitalu dostałam luteinę na chwilę było lepiej. Później znowu wróciło bardziej nasilone dostałam magnez i nospe forte. Dopiero wszystko razem 3xdziennie (luteina 2) podziałalo. Teraz już się ustabilizowalo i od tygodnia z zestawu został tylko magnez i jest wszystko dobrze. Nospe też po ok tygodniu brałam tylko doraźnie. Więc głową do góry będzie dobrze :)

reklama
Do góry