reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie ciekawa sytuacja. Przy dziecku w domu dużo nie poleżysz ale staraj się. Najwyżej obejrzycie wszystkie bajki świata.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Najgorsze jest to , że teraz jeszcze jak coś się wydarzy to jedna wielka tragedia. Jak juz chociaż ten 32 tydzień jest . To niech się dzieje co tam chce [emoji4] teraz mam problemy z macica . A ja nie mam do tego kawałka szyjki bo mam wycięte. Dzidzia podrosnie to zaś rozwarcie będę mieć pewnie za wcześnie. Ale będzie dobrze . Nie może być inaczej. Nie ma co się martwić.

reklama
Najgorsze jest to , że teraz jeszcze jak coś się wydarzy to jedna wielka tragedia. Jak juz chociaż ten 32 tydzień jest . To niech się dzieje co tam chce [emoji4] teraz mam problemy z macica . A ja nie mam do tego kawałka szyjki bo mam wycięte. Dzidzia podrosnie to zaś rozwarcie będę mieć pewnie za wcześnie. Ale będzie dobrze . Nie może być inaczej. Nie ma co się martwić.
No to tobie to tylko leżeć plackiem. Niech ci meżulek wszystko przygotuje, obiad na zamówienie. Atrakcje dla małego w koło łóżka i dasz radę. Musisz. Bądź dobrej myśli, leki leżenie i będzie dobrze.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie. Nie za dobrze u mnie. Macica twarda . Lekarz kazał do szpitala. Chyba , że w domu będę leżeć to da mi szansę, ale on by wolał mnie położyć. Mam znowu luteinę, nospe i jak tylko mnie bardziej zacznie bolec to na izbę.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.

Ja na początku też miałam cały czas skurcze. Leżałem w szpitalu dostałam luteinę na chwilę było lepiej. Później znowu wróciło bardziej nasilone dostałam magnez i nospe forte. Dopiero wszystko razem 3xdziennie (luteina 2) podziałalo. Teraz już się ustabilizowalo i od tygodnia z zestawu został tylko magnez i jest wszystko dobrze. Nospe też po ok tygodniu brałam tylko doraźnie. Więc głową do góry będzie dobrze :)

reklama
Do góry