reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mam wrażenie że mój szpital przy waszych i w ogóle opieka lekarska to jakaś zachowana jest!
Ja na opieke nie narzekam..jak przychodze z problemem by mnie przyjeli na oddzial to w sekundzie mam lozko, nie ma takiego czegos bym sie spoznila na kolacje bo maja na zapas, dostaje herbate i mam sie spokojnie przebrac i polozyc na lozku..daja mi kroplowki, po zejsciu pierwszej juz ginekolog sprawdza czy jest lepiej badajac mnie na fotelu..wtedy daje mi liste co w nocy maja mi podawac.. moj ginekolog jak wychodzi z nocki to zawsze przed wyjsciem spoglada na swoje pacjenki..na obchodzie mozna pytac o wszystko i bed tak.dlugo rozmawiac az wszystko wyjasnia. Na obiad pytaja czy czegos nie jemy albo czy mamy jakas diete wstrobowa lub cukrzycowa i zamiawiaja 2u daniowy obiad w.restauracji z ktora maja umowe na obiady..jednorazowe miseczki, takerze i widelce daja idealny komfort jedzenia..

reklama
Ja na opieke nie narzekam..jak przychodze z problemem by mnie przyjeli na oddzial to w sekundzie mam lozko, nie ma takiego czegos bym sie spoznila na kolacje bo maja na zapas, dostaje herbate i mam sie spokojnie przebrac i polozyc na lozku..daja mi kroplowki, po zejsciu pierwszej juz ginekolog sprawdza czy jest lepiej badajac mnie na fotelu..wtedy daje mi liste co w nocy maja mi podawac.. moj ginekolog jak wychodzi z nocki to zawsze przed wyjsciem spoglada na swoje pacjenki..na obchodzie mozna pytac o wszystko i bed tak.dlugo rozmawiac az wszystko wyjasnia. Na obiad pytaja czy czegos nie jemy albo czy mamy jakas diete wstrobowa lub cukrzycowa i zamiawiaja 2u daniowy obiad w.restauracji z ktora maja umowe na obiady..jednorazowe miseczki, takerze i widelce daja idealny komfort jedzenia..

Hehe u nas takich luksusów nie ma [emoji23][emoji23] u mnie w szpitalu to jest dramat - przez tydzień leczyli mnie na nerki i nir zauważyli 8 cm torbieli... Teraz mam ginekolog z innego miasta - za nic w świecie nie bd rodzic u nas...

w57vyx8dubspq12k.png

Nie wiem może prze to że trafiłam do szpitala gdy był jakiś długi week nie wyrobiłam sobie dobrej opinii o szpitalu. Przyjemniej o oddziale ginekologicznym. Na położniczym podobno jest bardzo dobrze ale tam byłyśmy po prostu rano pytane czy coś się zmieniło pierwsze badania przy przyjęciu drugie przy wypisie i tyle. Pielęgniarki tylko zaglądały z tabletkach. Najlepsze jest to że robili mi na początku badania z krwi moczu itd takie podstawowe. Ciągle pytałam o wyniki i zbywali mnie. Przy wypisie okazało się że gdzieś moje badania zagineły więc.. No masakra z opieką.

A jedzenie hmm. Trzeba mieć swój talerzyk kubek sztućce bo inaczej nie dostaniesz :D ale wielka strata to nie jest bo jedzenie nie było zbyt zjadliwe :D

A jedzenie hmm. Trzeba mieć swój talerzyk kubek sztućce bo inaczej nie dostaniesz :D ale wielka strata to nie jest bo jedzenie nie było zbyt zjadliwe :D
U nas pierozki, nalesniki z serem, bitki oczywiscie z salateczka, buraczkami..na sniadanko chrupiaca buleczka mini maselko, szynka lub masz do wyboru serek mini tartare lub pasztecik lub dzem lub miod..brakuje jedynie wsrzyw do.kanapek ale zawsze mam swojego ogorka czy cos i jest super.

Ja juz po wizycie. Nie za dobrze u mnie. Macica twarda . Lekarz kazał do szpitala. Chyba , że w domu będę leżeć to da mi szansę, ale on by wolał mnie położyć. Mam znowu luteinę, nospe i jak tylko mnie bardziej zacznie bolec to na izbę.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.
Będzie dobrze ;* lez odpoczywaj, nie mecz się:*

p19u9jcg81ehxczt.png

Najgorsze jest to , że teraz jeszcze jak coś się wydarzy to jedna wielka tragedia. Jak juz chociaż ten 32 tydzień jest . To niech się dzieje co tam chce [emoji4] teraz mam problemy z macica . A ja nie mam do tego kawałka szyjki bo mam wycięte. Dzidzia podrosnie to zaś rozwarcie będę mieć pewnie za wcześnie. Ale będzie dobrze . Nie może być inaczej. Nie ma co się martwić.
Nic się nie wydarzy co Ty za głupoty gadasz proszę mi natentychmiast przestać ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry