reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja juz po wizycie. Nie za dobrze u mnie. Macica twarda . Lekarz kazał do szpitala. Chyba , że w domu będę leżeć to da mi szansę, ale on by wolał mnie położyć. Mam znowu luteinę, nospe i jak tylko mnie bardziej zacznie bolec to na izbę.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.
[emoji52] [emoji22] biedna ty...
Decydujesz się na szpital czy na razie spróbujesz tydzień w domku w łóżku spędzić.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji52] [emoji22] biedna ty...
Decydujesz się na szpital czy na razie spróbujesz tydzień w domku w łóżku spędzić.

W domku . Mąż nie może iść na l4 bo go zwolnią. Synek chory. Teściowa też. Nie miałabym co z nim zrobić. Wiadomo jak bd trzeba to pójdę ale postaram się w domu lezec na całego. [emoji4]

Ja juz po wizycie. Nie za dobrze u mnie. Macica twarda . Lekarz kazał do szpitala. Chyba , że w domu będę leżeć to da mi szansę, ale on by wolał mnie położyć. Mam znowu luteinę, nospe i jak tylko mnie bardziej zacznie bolec to na izbę.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.
Ojej.jesli zostajesz w domku to wypoczywaj na maxa. Musisz dla dzidziusia przede wszystkim.
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej wszystko się unormowalo! :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Madzien trzymam kciuki żeby wszystko się bylo dobrze, napewno tak będzie teraz najwięcej ile możesz odpoczywaj

f2w3rjjg3u6s7xcm.png

W domku . Mąż nie może iść na l4 bo go zwolnią. Synek chory. Teściowa też. Nie miałabym co z nim zrobić. Wiadomo jak bd trzeba to pójdę ale postaram się w domu lezec na całego. [emoji4]
Nie ciekawa sytuacja. Przy dziecku w domu dużo nie poleżysz ale staraj się. Najwyżej obejrzycie wszystkie bajki świata.

reklama
Do góry