reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja juz po wizycie. Nie za dobrze u mnie. Macica twarda . Lekarz kazał do szpitala. Chyba , że w domu będę leżeć to da mi szansę, ale on by wolał mnie położyć. Mam znowu luteinę, nospe i jak tylko mnie bardziej zacznie bolec to na izbę.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.
[emoji52] [emoji22] biedna ty...
Decydujesz się na szpital czy na razie spróbujesz tydzień w domku w łóżku spędzić.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[emoji52] [emoji22] biedna ty...
Decydujesz się na szpital czy na razie spróbujesz tydzień w domku w łóżku spędzić.

W domku . Mąż nie może iść na l4 bo go zwolnią. Synek chory. Teściowa też. Nie miałabym co z nim zrobić. Wiadomo jak bd trzeba to pójdę ale postaram się w domu lezec na całego. [emoji4]

Ja juz po wizycie. Nie za dobrze u mnie. Macica twarda . Lekarz kazał do szpitala. Chyba , że w domu będę leżeć to da mi szansę, ale on by wolał mnie położyć. Mam znowu luteinę, nospe i jak tylko mnie bardziej zacznie bolec to na izbę.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.
Ojej.jesli zostajesz w domku to wypoczywaj na maxa. Musisz dla dzidziusia przede wszystkim.
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej wszystko się unormowalo! :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Madzien trzymam kciuki żeby wszystko się bylo dobrze, napewno tak będzie teraz najwięcej ile możesz odpoczywaj

f2w3rjjg3u6s7xcm.png

W domku . Mąż nie może iść na l4 bo go zwolnią. Synek chory. Teściowa też. Nie miałabym co z nim zrobić. Wiadomo jak bd trzeba to pójdę ale postaram się w domu lezec na całego. [emoji4]
Nie ciekawa sytuacja. Przy dziecku w domu dużo nie poleżysz ale staraj się. Najwyżej obejrzycie wszystkie bajki świata.

reklama
Do góry