reklama
tynka2506
Fanka BB :)
Pewnie nie ma co panikować, tylko najpierw sprawdzić 2 razy. A nie masz u siebie diagnostyki albo Luxmedu tam wyniki będziesz mieć po kilku godzinach.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Pytałam w luxmedzie powiedzieli mi jeden dzień roboczy czyli tyle ile w laboratorium tam gdzie robie badania
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 16
Gość
Tynka, mi jak wyszlo w poprzedniej ciazy bialko w moczu to odrazu dostalam skiero do szpitala. I na nastepny dzien mialam powtarzane badania. Co sie okazalo pozniej ze oczywiscie musialam zle mocz pobrac, bo w szpitalu wyniki byly juz dobre : ) ale bialko niestety jest niebezpieczne, i moze sygnalizowac rozne choroby...
Ja ostatnio tez mialam bialko w moczu i musialam powtorzyc badania i tez pewnie zle pobrałam bo drugie badanie już było lepsze. Nie ma sie co martwić na zapas.
Zając Czerwcowy
Wy tak piszecie o tym dawaniu znać że ja dochodzę do wniosku że ja tego swojego dzidziola to w ogóle nie czuje. Widzę na usg jak się rusza ale żeby był między nami jakiś codzienny kontakt to chyba nie... dalej nie jestem pewna czy to wewnętrzne baki flakow czy dzidziolNo właśnie tak się zastanawiam bo dzisiaj młody dał znać o sobie tylko rano i do tego czasu cisza i trochę zaczęłam się martwić
U
użytkownik 16
Gość
uf. doczytałam was. Oddałam dzisiaj ten do naprawy bo zaczął mi porządnie świrować więc bede mniej mobilna na forum przez pare dni. Tak wogule to na necie to forum to jakas maskara. Ciezko mi sie odnaleźć. W sobotę ze znajomymi brykamy do innego znajomego na domówkę. ale sie doczekać nie mogę. Jutro juz robie sałatkę i coś na kolację bo moje towarzystwo bedzie piło to ja sobie chociaż popodjadam.
Heda
Oo to wychodzi na to że w każdym inaczej. Ja robiłam ostatnio w Luxmed i wyniki były na 16 w prawdzie na necie ale dla mnie to na plus. A w diagnostyce jak robię o 10 do na 14 mam wyniki tez on-line.Pytałam w luxmedzie powiedzieli mi jeden dzień roboczy czyli tyle ile w laboratorium tam gdzie robie badania
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
an93
U mnie to samo,a jestem tydz przed Tobą. ale staram się nie panikować jak dłuższy czas mala nie daje znaku,bo chyba jest leniuszkiem, na ostatnim usg też nie szalałaWy tak piszecie o tym dawaniu znać że ja dochodzę do wniosku że ja tego swojego dzidziola to w ogóle nie czuje. Widzę na usg jak się rusza ale żeby był między nami jakiś codzienny kontakt to chyba nie... dalej nie jestem pewna czy to wewnętrzne baki flakow czy dzidziol
U
użytkownik 16
Gość
Ja ostatnio srednio malucha czuje 3-5 razy dziennie ale to zazwyczaj jak sobie poleżę albo cos zjem. Dzisiaj chyba pierwszy raz poczułam ruchy jak sama byłam w ruchu. Ale i zdecydowanie mocniej sie rusza jak dwa tygodnie temu co czułam tylko lekkie bąbelki.
reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Ja juz po wizycie. Nie za dobrze u mnie. Macica twarda . Lekarz kazał do szpitala. Chyba , że w domu będę leżeć to da mi szansę, ale on by wolał mnie położyć. Mam znowu luteinę, nospe i jak tylko mnie bardziej zacznie bolec to na izbę.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.
Oby przeszło [emoji29][emoji26][emoji54] jestem przerazona.