reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Też się troszkę stresuje ale musi być dobrze i już. Zajmuje sie czyms zeby nie rozmyslać za dużo, muszę zwolnić ze dwie szuflady dla dzidziola, bo jak poznam płeć to zacznę ubranka przebierać.
Będę czekać na twoje wieści z rana :)

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Dobry plan, właśnie miałam pisać by może jeszcze raz zbadać ten mocz. Bo to nie wygląda ciekawie, a jak u ciebie z ciśnieniem, bóle głowy?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Z ciśnieniem właśnie nigdy nie miałam problemu w ciąży mam raczej niskie ale nie badam go regularnie ( nie mam Aparatu)
Mąż się troszkę wystraszył chciał jechać do szpitala ale ja nie chce panikować jutro zrobię badanie rano w sobotę będę miała wynik jeśli będzie wysokie to zadzwonię do lekarza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Z ciśnieniem właśnie nigdy nie miałam problemu w ciąży mam raczej niskie ale nie badam go regularnie ( nie mam Aparatu)
Mąż się troszkę wystraszył chciał jechać do szpitala ale ja nie chce panikować jutro zrobię badanie rano w sobotę będę miała wynik jeśli będzie wysokie to zadzwonię do lekarza.

Pewnie nie ma co panikować, tylko najpierw sprawdzić 2 razy. A nie masz u siebie diagnostyki albo Luxmedu tam wyniki będziesz mieć po kilku godzinach.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Wyszla z wanny, wysmarowala sie olejem z migdalow..podciela koncowki wlosow, zalozyla maske na glowe..na twarz dala bloto z morza martwego i idzie czytac ksiazke .. oooo taaaak [emoji38]

Aaaa chyba tez musze zaczac tak robic! A nie ze szmata i odkurzaczem latac haha ;)

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

A miała być dziewczynka ? :) Na pewno będzie wszystko dobrze
Na genetycznym gin sugerowal dziewczynke. I straszne parcie mój M miał na syna. Ma juz 3 corki[emoji3] więc pomyślałam, że przekorny los da mu czwarta córkę [emoji3]
Ale się ucieszył. Łzy miał w oczach... A to taki twardziel... Teraz skacze wokół mnie jak służący...[emoji3]

nzjdskjonw5i1pge.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Do góry