Bellax123!
Fanka BB :)
Jeszcze zależy gdzie tych dwoje Polaków mieszka Jak na stałe za granicą to ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze zależy gdzie tych dwoje Polaków mieszka Jak na stałe za granicą to ok
Jagoda to od zawsze było moje najbardziej ulubione imię i zawsze chciałam tak nazwać córkę. Tak samo myślał mój wojek jak jemu się córka uroda. No i mam siostrę cioteczna Jagoda wiec swoje upodobania musiałam zmienić. Masz piękne imie[emoji7]To zależy od dziecka. Mam koleżankę Maje i jej to wgl nie przeszkadza. Ja mam na imię Jagoda i uważam że mnie skrzywdzili bo moje imię nie jest poważne. Już widzę jak się przedstawia pani dyrektor na prezentacji rocznej w korpo Jagoda... no dramat.( to tylko przykład chodzi o powage sytuacji) Zależy kto ma jakie ambicje i jak jest to dla niego ważne. Mój synek więc musiał mieć Właśnie męskie imie. Z tym że Oliwier jest dla mnie męskim imieniem
Ja bym została w domu, lepiej się nie doprawić i porządnie wylezec.Hej Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Ja dziś przespałam pierwszą noc od 3 dni!!! ( oprócz pobudki o 3 po antybiotyk) Gorączki już nie mam uf... tylko ucho jeszcze boli ;( Ale ewidentnie widać, że gin strzeliła w 10 z tym zapaleniem ucha, bo po raptem 2 anty zeszła gorączka
Teraz mam dylemat bo cały ten tydzień powinnam chodzić na wykłady na prawo jazdy, byłam tylko w pon. No i teoretycznie czuje się już lepiej więc jutro mogłabym iść, ale intuicyja podpowiada żeby iść dopiero w piątek- żeby się niczym znów nie zarazić. Co byście zrobiły?
Mój synuś dziś bardzo dokazuje więc ewidentnie zdrowieje
W całym swoim życiu tylko raz spotkałam Pana który mi zadał pytanie jak wolę aby się do mnie zwracać, tak to wszyscy mają gdzieś i od razu Ola, nawet w pracy :/ już się rodzice ode mnie nasluchali co o tym myślę [emoji14]Moja teściowa to mówi no ładnie .. Apolonia ... Wrrry , żadna Apolonia :/ i że niby jak to będzie starsza pani i Pola, ale jak to będzie z tymi tysiącami Maj- na starość też będą Mają. I zresztą jak ktoś całe życie mówi na kogoś np. Ola - to na starość będzie do niej mówił Aleksandro? Raczej nie. Albo Zuzka to będzie mówił Zuzanno?
Będzie Pola , Polusia [emoji173][emoji173]. My też już się przyzwyczailśmy
A mi się właśnie Kalinka podoba [emoji7]Ja bym nie nazwała dziecka Jagoda, Kalina albo Róża. Ale nic nie mam do osób które takie imię wybiorą dla swojego dziecka. Chociaż i tak lepiej się tak nazywać niż Jarzyna , Gantanemera czy Amnezja [emoji38]