reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry [emoji5] trzymam kciuki za wszystkie schorowane żebyście szybko wróciły do zdrowia [emoji8]
Imię Oliwier piękne według mnie [emoji4]
Zoja wracaj szybko do domu z tego szpitala tylko już bez skurczy trzymam kciuki wszystko będzie dobrze [emoji4]
Ja idę dzisiaj w końcu do fryzjera będę się rozjaśniac [emoji16]

f2w3rjjg3u6s7xcm.png

reklama
Wracając do tematu infekcji pochwy. Powiedzcie mi czy jakieś towarzyszą z tym upławy ,? Bo ja mam śluz przezroczysty, nic niepokojacego w nim niema. tylko piecze mnie czasami i tak mnie mąż uświadomił że żel zmienila i moze to podraznienie po nim ?

5djylbetecfse5n6.png
Ja kiedyś miałam tak ze śluz był w normie a jednak infekcja była w środku dlatego mogło cie coś od czasu do czasu zapiec. Puki ci gin do środka nie zajrzy to nie będziesz wiedzieć. Mozna sobie pH sprawdzić w pochwie specjalnymi paskami ale to też raczej doraźnie.

Cześć Dziewczyny. Nie było mnie kilka dni, a tu tyle do nadrobienia... U mnie wszystko dobrze, odliczam do wizyty, która już za tydzień. W pracy sporo pracy, bo koniec semestru, więc wystawianie ocen, podsumowania.
Chorującym życze szybkiego powrotu do zdrowia :-* Trzymam kciuki za najbliższe wizyty, oby wszystkie wieści były takie jak do tej pory, czyli świetne :-)
Miłego dnia :-*
A imię Oliwierek jest śliczne, mojej kuzynki syn ma tak na imię, a rodzice mówią zdrobniale Oli ;-)

Hej ;) Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;)

Ja dziś przespałam pierwszą noc od 3 dni!!! ( oprócz pobudki o 3 po antybiotyk) Gorączki już nie mam uf... tylko ucho jeszcze boli ;( Ale ewidentnie widać, że gin strzeliła w 10 z tym zapaleniem ucha, bo po raptem 2 anty zeszła gorączka :D
Teraz mam dylemat bo cały ten tydzień powinnam chodzić na wykłady na prawo jazdy, byłam tylko w pon. No i teoretycznie czuje się już lepiej więc jutro mogłabym iść, ale intuicyja podpowiada żeby iść dopiero w piątek- żeby się niczym znów nie zarazić. Co byście zrobiły?
Mój synuś dziś bardzo dokazuje więc ewidentnie zdrowieje ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Dzis wizyta 16.30..mam nadzieie ze oli zostanie dalej chlopczykiem [emoji23]

Też trzymam:)

A z tymi imionami ludzie muszę się nagadać. U nas będzie Pola i też się ludzie nagadali, ale mnie tylko śmieszą ich przekonywania. Słyszałam już , że Pola to z matką polką się będzie kojarzyło albo z polem :D albo żebyśmy od razu Polska ją nazwali [emoji23][emoji16]

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry