reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry [emoji5] trzymam kciuki za wszystkie schorowane żebyście szybko wróciły do zdrowia [emoji8]
Imię Oliwier piękne według mnie [emoji4]
Zoja wracaj szybko do domu z tego szpitala tylko już bez skurczy trzymam kciuki wszystko będzie dobrze [emoji4]
Ja idę dzisiaj w końcu do fryzjera będę się rozjaśniac [emoji16]

f2w3rjjg3u6s7xcm.png

reklama
Wracając do tematu infekcji pochwy. Powiedzcie mi czy jakieś towarzyszą z tym upławy ,? Bo ja mam śluz przezroczysty, nic niepokojacego w nim niema. tylko piecze mnie czasami i tak mnie mąż uświadomił że żel zmienila i moze to podraznienie po nim ?

5djylbetecfse5n6.png
Ja kiedyś miałam tak ze śluz był w normie a jednak infekcja była w środku dlatego mogło cie coś od czasu do czasu zapiec. Puki ci gin do środka nie zajrzy to nie będziesz wiedzieć. Mozna sobie pH sprawdzić w pochwie specjalnymi paskami ale to też raczej doraźnie.

Cześć Dziewczyny. Nie było mnie kilka dni, a tu tyle do nadrobienia... U mnie wszystko dobrze, odliczam do wizyty, która już za tydzień. W pracy sporo pracy, bo koniec semestru, więc wystawianie ocen, podsumowania.
Chorującym życze szybkiego powrotu do zdrowia :-* Trzymam kciuki za najbliższe wizyty, oby wszystkie wieści były takie jak do tej pory, czyli świetne :-)
Miłego dnia :-*
A imię Oliwierek jest śliczne, mojej kuzynki syn ma tak na imię, a rodzice mówią zdrobniale Oli ;-)

Hej ;) Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty;)

Ja dziś przespałam pierwszą noc od 3 dni!!! ( oprócz pobudki o 3 po antybiotyk) Gorączki już nie mam uf... tylko ucho jeszcze boli ;( Ale ewidentnie widać, że gin strzeliła w 10 z tym zapaleniem ucha, bo po raptem 2 anty zeszła gorączka :D
Teraz mam dylemat bo cały ten tydzień powinnam chodzić na wykłady na prawo jazdy, byłam tylko w pon. No i teoretycznie czuje się już lepiej więc jutro mogłabym iść, ale intuicyja podpowiada żeby iść dopiero w piątek- żeby się niczym znów nie zarazić. Co byście zrobiły?
Mój synuś dziś bardzo dokazuje więc ewidentnie zdrowieje ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Dzis wizyta 16.30..mam nadzieie ze oli zostanie dalej chlopczykiem [emoji23]

Też trzymam:)

A z tymi imionami ludzie muszę się nagadać. U nas będzie Pola i też się ludzie nagadali, ale mnie tylko śmieszą ich przekonywania. Słyszałam już , że Pola to z matką polką się będzie kojarzyło albo z polem :D albo żebyśmy od razu Polska ją nazwali [emoji23][emoji16]

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry