reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Dziewczyny jak Wy.odczuwacie skurcze na tym etapie ciąży? ( O ile da sie to jakos opisac )
Mi podobnie jak Bellax czasem twardnieje podbrzusze i czuję wtedy jakby takie ciagniecie do dołu. Nie jest to bolesne. Po chwili przechodzi.
Cześć dziewczyny, podobno przyczyna spinania brzucha może być zbyt niski poziom magnesu. Ja od poczatku biorę 3 x 2 tabletki MagneB6, piję wodę z magnesem i jem produkty bogate w magnes. Zrobiłam wczoraj oznaczenie poziomu magnesu I okazało się że mam obniżony! Jutro mam wizytę to dopytam czy przez to mam te spinania
motylek05
Wracając do tematu infekcji pochwy. Powiedzcie mi czy jakieś towarzyszą z tym upławy ,? Bo ja mam śluz przezroczysty, nic niepokojacego w nim niema. tylko piecze mnie czasami i tak mnie mąż uświadomił że żel zmienila i moze to podraznienie po nim ?
madziarra21
Ja biorę aspargin 3xdziennie. Wczoraj się zakrecilam i nie wzięłam dwóch tabletek i wiecie co.. dzis od rana jak wstałam to czuje łydki obie. Jak chodzę to bolą jak po skurczach. DziwneWitaj mLP wśród nas !
Na skurcze polecam aspargin (magnez + potas) dobry i tani ok 7 zl - 50 tabletek
Zoja trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo.! Dawaj znać co u Was na bieżąco bo będziemy się martwić.!
mLP witaj w gronie czerwcowek
My dzis z Nikolą po kontroli u laryngologa i wszystko w porządku, uf teraz oby te migdalska nie odrosły ...
Biedronka84
Dziewczyny trzymam kciuki za szybkie powroty do zdrowia. Ucho to jakaś norma ostatnio, sama miałam.
Mnie za to od wczoraj tak ciągnie w pachwinach że jajo można znieść, macie też tak samo??? Dramat, siedzę ciągnie, stoję ciągnie, leżę ciągnie.
Ruchów też nie czuje za bardzo kilka razy mnie Ktoś posmyral ale sporadycznie. Ale tłumacze sobie tym że mam łożysko na przedniej ścianie.
I mam 1,5 kg na plusie.
Cześć Dziewczynki Nie udzielam się za często , bo nadrabiam zaległości ze swoim M, bo się mało ostatnio ze sobą widzimy a oprócz tego gdzieś ciągle biegam, odwiedzam itd. Właśnie minęło 2 tygodnie odkąd jestem na L4 i nawet nie wiem kiedy to zleciało. Czas leci jak szalony .
Daktyl ja też nie czuję , raz mi się wydawało,że coś czuję i nic. Też mam łożysko na przedniej ścianie . Za tydzień mam wizytę i się lekarza popytam co i jak.
Co do wagi , to na całe szczęście na razie nie szybuje w górę , na ten moment to + 3 kg.
tynka2506
Wracając do tematu infekcji pochwy. Powiedzcie mi czy jakieś towarzyszą z tym upławy ,? Bo ja mam śluz przezroczysty, nic niepokojacego w nim niema. tylko piecze mnie czasami i tak mnie mąż uświadomił że żel zmienila i moze to podraznienie po nim ?
Jak jest infekcja grzybicza to upławy są takie serowate i pachną jak drożdże oprócz tego swędzi i piecze jak jest bakteryjna to upławy najczęściej brzydko pachną. Może to faktycznie sprawa żelu skoro śluz jest w porządku
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Dzień dobry :* jak Wasze chore gardła? U mnie tradycyjnie najgorzej w nocy
reklama
mlodamama21