reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Beata biorę witaminy ale magnezu samego nie. Już myślałam że może za mało mam i dlatego to spinanie.

Arya u mnie lekki ból ale dół brzucha twardy jak kamień

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
Cześć dziewczyny, podobno przyczyna spinania brzucha może być zbyt niski poziom magnesu. Ja od poczatku biorę 3 x 2 tabletki MagneB6, piję wodę z magnesem i jem produkty bogate w magnes. Zrobiłam wczoraj oznaczenie poziomu magnesu I okazało się że mam obniżony! Jutro mam wizytę to dopytam czy przez to mam te spinania

Wracając do tematu infekcji pochwy. Powiedzcie mi czy jakieś towarzyszą z tym upławy ,? Bo ja mam śluz przezroczysty, nic niepokojacego w nim niema. tylko piecze mnie czasami i tak mnie mąż uświadomił że żel zmienila i moze to podraznienie po nim ?

5djylbetecfse5n6.png

ja nie mam problemow z brzuszkiem , magnezu nie brałam jak narazie , wydaje mi się ze może woda mi pomaga ,pije od 2 do 3 litrów dziennie niegazowana mineralna .

Witaj mLP wśród nas ! :)

Na skurcze polecam aspargin (magnez + potas) dobry i tani ok 7 zl - 50 tabletek

svchs65gg8talrm7.png
Ja biorę aspargin 3xdziennie. Wczoraj się zakrecilam i nie wzięłam dwóch tabletek i wiecie co.. dzis od rana jak wstałam to czuje łydki obie. Jak chodzę to bolą jak po skurczach. Dziwne :)

Zoja trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo.! Dawaj znać co u Was na bieżąco bo będziemy się martwić.!

mLP witaj w gronie czerwcowek :)

My dzis z Nikolą po kontroli u laryngologa i wszystko w porządku, uf :) teraz oby te migdalska nie odrosły ...

Dziewczyny trzymam kciuki za szybkie powroty do zdrowia. Ucho to jakaś norma ostatnio, sama miałam.
Mnie za to od wczoraj tak ciągnie w pachwinach że jajo można znieść, macie też tak samo??? Dramat, siedzę ciągnie, stoję ciągnie, leżę ciągnie.
Ruchów też nie czuje za bardzo kilka razy mnie Ktoś posmyral ale sporadycznie. Ale tłumacze sobie tym że mam łożysko na przedniej ścianie.
I mam 1,5 kg na plusie.

Cześć Dziewczynki :) Nie udzielam się za często , bo nadrabiam zaległości ze swoim M, bo się mało ostatnio ze sobą widzimy a oprócz tego gdzieś ciągle biegam, odwiedzam itd. Właśnie minęło 2 tygodnie odkąd jestem na L4 i nawet nie wiem kiedy to zleciało. Czas leci jak szalony .
Daktyl ja też nie czuję , raz mi się wydawało,że coś czuję i nic. Też mam łożysko na przedniej ścianie . Za tydzień mam wizytę i się lekarza popytam co i jak.
Co do wagi , to na całe szczęście na razie nie szybuje w górę , na ten moment to + 3 kg.

Wracając do tematu infekcji pochwy. Powiedzcie mi czy jakieś towarzyszą z tym upławy ,? Bo ja mam śluz przezroczysty, nic niepokojacego w nim niema. tylko piecze mnie czasami i tak mnie mąż uświadomił że żel zmienila i moze to podraznienie po nim ?

5djylbetecfse5n6.png

Jak jest infekcja grzybicza to upławy są takie serowate i pachną jak drożdże oprócz tego swędzi i piecze jak jest bakteryjna to upławy najczęściej brzydko pachną. Może to faktycznie sprawa żelu skoro śluz jest w porządku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry