reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja w esotiqu kupywałam do karmienia rozmiar 75 G. I były takie rozmiary :) Może w moim mieście jest jakiś lepiej zaopatrzony :) zawsze można iść do Triumf tam też jest duży wybór. Z tym , że w Factory koszt stanika to ok 100zł , w sklepie ok 200 przy dobrej cenie a w Esotiqu ja płaciłam na wyprzedaży od 30 do 60 zł za stanik. A te do karmienia są na krótko( w zależności od możliwości i chęci) - ja używałam ok 6 miesięcy - staniki wyglądają jak nowe.

U mnie koszt brafiterki to ok 500zł. Byłam raz z koleżanką przed jej ślubem kupić stanik i ona po prostu mierzy obwody i z tego wylicza rozmiar. Można to sobie zrobić w domu. Ja od tamtej pory tak sobie sprawdzam i dla mnie jakość życia też się poprawiła .

w57vxzkr0voyai9q.png

Ale jak to 500 zl? U mnie w mieście w sklepie z bielizną Panie brafiterki dobierają gratis rozmiar, tzn. ta usługa jest jakby gratis przy zakupie stanika. Pani wchodzi normalnie do mnie do przymierzalni, "układa" mi piersi w miseczkach, sprawdza ile jest "luzu" w obwodzie, odpowiednio naciaga ramiączka, itp. :) ja byłam zachwycona taka kompletna usługa jak poszłam pierwszy raz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam sklep z bielizną gdzie Pani ktora prowadzi sklep dobiera staniki. I to niejest wliczone w cene, płaci sie za sam stanik. A firm u mniej jest bardzo duzo, mozna zawsze coś kupić od 60zl do np. 360zl. Pomaga przy doborze idealnego, ubiera w stanik i wychodzi sie z idealnie dobranym. Ja tylko u niej kupuje z moją miseczka F ciężko gdzieś u nas fajny stanik kupić.

5djylbetecfse5n6.png

Ale jak to 500 zl? U mnie w mieście w sklepie z bielizną Panie brafiterki dobierają gratis rozmiar, tzn. ta usługa jest jakby gratis przy zakupie stanika. Pani wchodzi normalnie do mnie do przymierzalni, "układa" mi piersi w miseczkach, sprawdza ile jest "luzu" w obwodzie, odpowiednio naciaga ramiączka, itp. :) ja byłam zachwycona taka kompletna usługa jak poszłam pierwszy raz :)
500 to cena razem ze stanikiem. Najtańszy widziałam za 350 zł. W większych miastach pewnie to inaczej wygląda - u nas jest tylko jedna B w mieście.

w57vxzkr0voyai9q.png

500 to cena razem ze stanikiem. Najtańszy widziałam za 350 zł. W większych miastach pewnie to inaczej wygląda - u nas jest tylko jedna B w mieście.

w57vxzkr0voyai9q.png

Aaa to już rozumiem, jeej, jakie ceny tych stanikow :/ ja spokojnie kupuję w tym sklepie takie za ok. 100 zł, sa oczywiscie tez droższe-ale i tak w porownaniu z Twoim sklepem, to różnica kolosalna w cenie

Ja zawsze kupowałam standardowe 75c. Poszłam do brafitterki i wyszlam z 65e. A biustu nie mam jakiegoś turbo dużego. Po prostu mam w końcu pełne miski z których nic nie wypływa:) od tych kilku lat czuje się rewelacyjnie w dobrze dobranym staniku :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Właśnie tak! :-) standardowe 75c jest w tej pracy zmorą [emoji23]

Aaa to już rozumiem, jeej, jakie ceny tych stanikow :/ ja spokojnie kupuję w tym sklepie takie za ok. 100 zł, sa oczywiscie tez droższe-ale i tak w porownaniu z Twoim sklepem, to różnica kolosalna w cenie
W tym sklepie doły do stroju kąpielowego zaczynają się od 250zł.

Za 100zł to się naprawdę opłaca :)

w57vxzkr0voyai9q.png

Hej dziewczyny
Co do stanikow to tez polecam esotiq albo intimisimi chociaz powiem Wam ze trafilam super staniki w Marks and Spencer dwa w stylu sportowymi,przeznaczone do karmienia za 169 zl i powiem Wam ze sa bardzk fajne.
Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy. Czy ktoras z Was chodzi na jakiej zajecia dla kobiet w ciazy i moze polecic jakies mijesce? Interesowalaby mnie raczej prawa stona wisly ale tez moze byc zoliborz albo centrum..

reklama
Ja byłam u brafiterki przed slubem, wydała 250zl i założyłam biustonosz raz, do ślubu i tak mnie gniotł ze myslalam ze zwariuje. Musiałabym iść do innej moze:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry