reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja w esotiqu kupywałam do karmienia rozmiar 75 G. I były takie rozmiary :) Może w moim mieście jest jakiś lepiej zaopatrzony :) zawsze można iść do Triumf tam też jest duży wybór. Z tym , że w Factory koszt stanika to ok 100zł , w sklepie ok 200 przy dobrej cenie a w Esotiqu ja płaciłam na wyprzedaży od 30 do 60 zł za stanik. A te do karmienia są na krótko( w zależności od możliwości i chęci) - ja używałam ok 6 miesięcy - staniki wyglądają jak nowe.

U mnie koszt brafiterki to ok 500zł. Byłam raz z koleżanką przed jej ślubem kupić stanik i ona po prostu mierzy obwody i z tego wylicza rozmiar. Można to sobie zrobić w domu. Ja od tamtej pory tak sobie sprawdzam i dla mnie jakość życia też się poprawiła .

w57vxzkr0voyai9q.png

Ale jak to 500 zl? U mnie w mieście w sklepie z bielizną Panie brafiterki dobierają gratis rozmiar, tzn. ta usługa jest jakby gratis przy zakupie stanika. Pani wchodzi normalnie do mnie do przymierzalni, "układa" mi piersi w miseczkach, sprawdza ile jest "luzu" w obwodzie, odpowiednio naciaga ramiączka, itp. :) ja byłam zachwycona taka kompletna usługa jak poszłam pierwszy raz :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam sklep z bielizną gdzie Pani ktora prowadzi sklep dobiera staniki. I to niejest wliczone w cene, płaci sie za sam stanik. A firm u mniej jest bardzo duzo, mozna zawsze coś kupić od 60zl do np. 360zl. Pomaga przy doborze idealnego, ubiera w stanik i wychodzi sie z idealnie dobranym. Ja tylko u niej kupuje z moją miseczka F ciężko gdzieś u nas fajny stanik kupić.

5djylbetecfse5n6.png

Ale jak to 500 zl? U mnie w mieście w sklepie z bielizną Panie brafiterki dobierają gratis rozmiar, tzn. ta usługa jest jakby gratis przy zakupie stanika. Pani wchodzi normalnie do mnie do przymierzalni, "układa" mi piersi w miseczkach, sprawdza ile jest "luzu" w obwodzie, odpowiednio naciaga ramiączka, itp. :) ja byłam zachwycona taka kompletna usługa jak poszłam pierwszy raz :)
500 to cena razem ze stanikiem. Najtańszy widziałam za 350 zł. W większych miastach pewnie to inaczej wygląda - u nas jest tylko jedna B w mieście.

w57vxzkr0voyai9q.png

500 to cena razem ze stanikiem. Najtańszy widziałam za 350 zł. W większych miastach pewnie to inaczej wygląda - u nas jest tylko jedna B w mieście.

w57vxzkr0voyai9q.png

Aaa to już rozumiem, jeej, jakie ceny tych stanikow :/ ja spokojnie kupuję w tym sklepie takie za ok. 100 zł, sa oczywiscie tez droższe-ale i tak w porownaniu z Twoim sklepem, to różnica kolosalna w cenie

Ja zawsze kupowałam standardowe 75c. Poszłam do brafitterki i wyszlam z 65e. A biustu nie mam jakiegoś turbo dużego. Po prostu mam w końcu pełne miski z których nic nie wypływa:) od tych kilku lat czuje się rewelacyjnie w dobrze dobranym staniku :)

p19u9jcg81ehxczt.png
Właśnie tak! :-) standardowe 75c jest w tej pracy zmorą [emoji23]

Aaa to już rozumiem, jeej, jakie ceny tych stanikow :/ ja spokojnie kupuję w tym sklepie takie za ok. 100 zł, sa oczywiscie tez droższe-ale i tak w porownaniu z Twoim sklepem, to różnica kolosalna w cenie
W tym sklepie doły do stroju kąpielowego zaczynają się od 250zł.

Za 100zł to się naprawdę opłaca :)

w57vxzkr0voyai9q.png

Hej dziewczyny
Co do stanikow to tez polecam esotiq albo intimisimi chociaz powiem Wam ze trafilam super staniki w Marks and Spencer dwa w stylu sportowymi,przeznaczone do karmienia za 169 zl i powiem Wam ze sa bardzk fajne.
Mam pytanie do dziewczyn z Warszawy. Czy ktoras z Was chodzi na jakiej zajecia dla kobiet w ciazy i moze polecic jakies mijesce? Interesowalaby mnie raczej prawa stona wisly ale tez moze byc zoliborz albo centrum..

reklama
Ja byłam u brafiterki przed slubem, wydała 250zl i założyłam biustonosz raz, do ślubu i tak mnie gniotł ze myslalam ze zwariuje. Musiałabym iść do innej moze:)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry