Anula1988
Fanka BB :)
Ja w esotiqu kupywałam do karmienia rozmiar 75 G. I były takie rozmiary Może w moim mieście jest jakiś lepiej zaopatrzony zawsze można iść do Triumf tam też jest duży wybór. Z tym , że w Factory koszt stanika to ok 100zł , w sklepie ok 200 przy dobrej cenie a w Esotiqu ja płaciłam na wyprzedaży od 30 do 60 zł za stanik. A te do karmienia są na krótko( w zależności od możliwości i chęci) - ja używałam ok 6 miesięcy - staniki wyglądają jak nowe.
U mnie koszt brafiterki to ok 500zł. Byłam raz z koleżanką przed jej ślubem kupić stanik i ona po prostu mierzy obwody i z tego wylicza rozmiar. Można to sobie zrobić w domu. Ja od tamtej pory tak sobie sprawdzam i dla mnie jakość życia też się poprawiła .
Ale jak to 500 zl? U mnie w mieście w sklepie z bielizną Panie brafiterki dobierają gratis rozmiar, tzn. ta usługa jest jakby gratis przy zakupie stanika. Pani wchodzi normalnie do mnie do przymierzalni, "układa" mi piersi w miseczkach, sprawdza ile jest "luzu" w obwodzie, odpowiednio naciaga ramiączka, itp. ja byłam zachwycona taka kompletna usługa jak poszłam pierwszy raz
Ostatnia edycja: