reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dobór stanika to faktycznie ważna sprawa [emoji5]
Moja siostra poleca stronę: Link do: Rozmiar Stanika – jak dobierać małe, średnie i duże biustonosze
Zwłaszcza, jeśli się po porodzie kupuje przez internet [emoji6] sprawdza się w 100%!
Na początku fajnie się nosiły H&M Mama miękkie bawełniane.
Jak już laktacja się utrwali i chcecie sztywniejsze staniki to dobre są z firmy Alles Mama, modele: Caffe Latte, Chi-Chi, Kelly.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Właśnie tak! :-) standardowe 75c jest w tej pracy zmorą [emoji23]

Nosiłam 75b. a wyszłam z 75c - tak mi dobrała pani więc wielkiej zmiany nie było. Różnica taka że to moje B wkładam do miseczki z push upem i mam 75c [emoji23][emoji23][emoji23] Trenowałam pływanie więc akurat pod biustem mam dużo [emoji21]

w57vyx8dubspq12k.png

Dobór stanika to faktycznie ważna sprawa [emoji5]
Moja siostra poleca stronę: Link do: Rozmiar Stanika – jak dobierać małe, średnie i duże biustonosze
Zwłaszcza, jeśli się po porodzie kupuje przez internet [emoji6] sprawdza się w 100%!
Na początku fajnie się nosiły H&M Mama miękkie bawełniane.
Jak już laktacja się utrwali i chcecie sztywniejsze staniki to dobre są z firmy Alles Mama, modele: Caffe Latte, Chi-Chi, Kelly.

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Podoba mi się ta strona [emoji23][emoji23][emoji23] Nie dość że zmalałam pod biustem ( ale to już czułam ostatnio) to mi wyszło DD
Cymera - spróbuj od razu ci się humor polepszy [emoji23][emoji23][emoji23]
Moje malutkie cycuszki DD [emoji23][emoji23][emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png

Podoba mi się ta strona
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
Nie dość że zmalałam pod biustem ( ale to już czułam ostatnio) to mi wyszło DD
Cymera - spróbuj od razu ci się humor polepszy
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png

Moje malutkie cycuszki DD
emoji23.png
emoji23.png
emoji23.png
dzięki , moje też wyszły DD :D ale mamy balony :yes: ja nosiłam stanik 75 a przez długie lata ale ważyłam wtedy 48 kg (od 18 lat do 27 lat ) , w ostatnich latach moja waga lekko szła w górę i przed ciążą ważyłam 57 kg rozmiar miseczki 75 b , teraz w ciąży ważę 64 kg i kupiłam stanik 75 c :) mam 164 cm wzrostu

A ja właśnie przejżałam swoje książeczki ciąży z przed 8 i 9 lat i jestem w szoku. Na dzień dzisiejszy ważę tyle co w poprzedniej ciąży w 30tc a w pierwszej w 33tc i brzuch też mam jak w poprzedniej w 30Tc [emoji33]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A moja wizyta chyba nie dojdzie dzisiaj do skutku ponieważ mężowi się samochód zespół siedzi na warsztacie, my mamy lekarza w innym mieście wiec nawet komunikacja nie zdążę dojechać, No cóż chyba będę musiała zadzwonić i umówić się na czwartek

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry