reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wiesz, że nieodpowiedni stanik przy karmieniu może powodować zapalenia piersi? Jak gdzies będzie uciskał to może dojść do zablokowania kanalika - nie życzę tego nikomu ;)
Oczywiście twój wybór i też kwestia czy zamierzasz karmić i ile.

7u223e3kwboc3bjp.png
Może się nie znam ale jak coś ma w nazwie do karmienia piersią to chyba krzywdy kobiecie karmiącej piersią robić nie powinien....

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Tyle że ona napisała że kupi te do karmienia po ciąży, a jak skończy karmić wróci do swoich....O ile będą jeszcze pasowały[emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakby tak z rozmiar urosły i takie zostały to z przyjemnością nakupie całą masę nowiutkich [emoji23]
Ale raczej nie mam co się łudzić. Kobiety w mojej rodzinie cały czas mają małe- a po ciąży robią się flaczki [emoji21]

w57vyx8dubspq12k.png

Tyle że ona napisała że kupi te do karmienia po ciąży, a jak skończy karmić wróci do swoich....O ile będą jeszcze pasowały[emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

No dokładnie to miałam na myśli, że lepiej taki odpowiednio dobrany kupic już przy ustabilizowanej laktacji bo wczesniej to ten biust się zmienia szybko i łatwo wydać kasę w błoto - oczywiście to taka moja rada, każda przeciez zrobi jak uważa :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja mialam staniki do karmienia triumph ,sportowe. mialam 3 w tym samym kroju, na poczatku tylko w nich chodzilam czy spałam. Ja karmilam rok i przez rok troszke kolor zmienily od czestego używania ale krój został nienaruszony :) mialam tez inne staniki bardziej wyjściowe ,ale one długo ladne nie były ,:/

5djylbetecfse5n6.png

A macie jakieś sprawdzone firmy tych biustonoszy do karmienia? Ja przy synku miałam z H&M i były beznadziejne, szybko przerzuciłan się na normalne i naciagalam.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam z Esotiq- nigdy nie miałam problemu z piersiami , kupiłam za grosze na wyprzedaży. U mnie się sprawdziły.

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Do góry