reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Tak, ten lekarz też twierdzi że dziewczynki więc nie będę musiała oddawać różowych bodziaków[emoji2]. Biedny ten mój mąż 4 baby w domu...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie będą 3 chłopy i ja sama [emoji23] teraz to mi nie przeszkadza ale co będzie jak podrosną. [emoji23][emoji23] a z dziewczynami nie jest źle mam 3 siostry i brata . Dziewczynki sprzątają i pomagają. Jedynie wojna zawsze o łazienkę. [emoji23]

reklama
U mnie będą 3 chłopy i ja sama [emoji23] teraz to mi nie przeszkadza ale co będzie jak podrosną. [emoji23][emoji23] a z dziewczynami nie jest źle mam 3 siostry i brata . Dziewczynki sprzątają i pomagają. Jedynie wojna zawsze o łazienkę. [emoji23]
Ja zawsze chciałam mieć starszego brata bo.koja starsza siostra przez wiele lat była moim najgorszym wrogiem. Teraz to się zmieniło.

Szwagierka ma tą sytuacje i Wam nie zazdroszcze [emoji14] non stop tylko w tv iron men transformers itp albo play station i strzelanki na zmiane z wyścigami [emoji23]

oar8s65gmlqg37sx.png

Szwagierka ma tą sytuacje i Wam nie zazdroszcze [emoji14] non stop tylko w tv iron men transformers itp albo play station i strzelanki na zmiane z wyścigami [emoji23]

oar8s65gmlqg37sx.png
Ostatnio mąż się śmiał, bo robiłam frytki i mąż dwa talerze zjadł synek 4 lata uwielbia więc cały talerz ( nie wiem gdzie on to zmieścił) i tak smaże i smaże czekam na swoje. Wchodzi mąż do kuchni i co ty taka załamana nad tymi frytkami stoisz a ja [emoji23][emoji23]
Bo jak pomyślę ze za parę lat jak chłopaki podrosną i wrócą ze szkoły i ty zjesz dwa talerze oni też po dwa. A jak jeszcze przyjdą z kolegami to ja z kuchni nie wyjdę. Mąż sikał ze śmiechu.

Nam dzisiaj Wincent zrobił chyba próbę generalna przed Helenka budził nas co 2 godziny piszcząc co oznacza ze chce na dwór biedny coś zjadł i potem się męczył wiec my z mężem na zmianę z nim wychodziliśmy .
Moja wizyta o 15 zadzwoniłam rano i potwierdziłam .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.

Suelen super, że lekarka okazała się fajna i rzeczowa.

Heda no to wesoło będzie miał mąż :) ja będe sama na trójkę facetów, ale cieszę się - będę ich królową [emoji6]

emkamat dobrze, że poprosiłaś o miejsce. U mnie brzucha jeszcze nie widać - tzn. ja jestem gruba więc tak nie wiadomo, ale raczej na gruby niż ciążowy wygląda.

7u223e3kwboc3bjp.png

Hej dziewczyny.
Wszystkim chorowitkom życzę duzo zdrówka!
Gratulacje z udanych i wizyt i powodzenia dzisiaj.
Co do kregli to szczerze odradzam. Kolezank stracila tak ciaze :( bylo to jaos w 3 miesiacu ale i tak bym nie ryzykowla...
Co do brzuchow to kochane nikt nie jest idealny ale ja osobiscie uwazam ze kobieta w ciazy w kazdym, serio kazdym rozmiarze jest piekna. Dla jednych ma znaczenie 5 cm tu i tam dla innych nie. To my mamy sie dobrze czuc! Niech nikt Wam nie wmoiw ze brzuch jest za maly albo za duzy! Dla Was powinien byc idealny:) bo jest w nim male szczescie :)

reklama
Byłam przed chwilą w sklepie i wczoraj na spacerze, męczy mnie już ten ból kości łonowej czy czegoś tam. Myślałam że może trzeba to rozchodzić ale nic nie pomaga a nie chcę pogorszyć. Ciężko ubrać buty, obrócić się w łóżku. Masakra, no wyżaliłam się :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry