reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też już po wizycie, szyjka ok, badania ok, macica rośnie, tętno obecne, dalej dopegyt i pomiary ciśnienia... i niestety nie pozwolił mi wrócić do pracy :/ zwariuje w domu.
25.01 polowkowe :)
Gratuluję wszystkich wizyt ! Ja też 25 polowkowe więc czekamy razem, już niedługo :)

Heda a co się może dziać jak jest łożysko przodujace?

reklama
Byłam przed chwilą w sklepie i wczoraj na spacerze, męczy mnie już ten ból kości łonowej czy czegoś tam. Myślałam że może trzeba to rozchodzić ale nic nie pomaga a nie chcę pogorszyć. Ciężko ubrać buty, obrócić się w łóżku. Masakra, no wyżaliłam się :D

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

a będzie tylko gorzej z tym marudzeniem hehe już nas widzę tu w maju i czerwcu [emoji23]

7u223e3kwboc3bjp.png

Ostatnio mąż się śmiał, bo robiłam frytki i mąż dwa talerze zjadł synek 4 lata uwielbia więc cały talerz ( nie wiem gdzie on to zmieścił) i tak smaże i smaże czekam na swoje. Wchodzi mąż do kuchni i co ty taka załamana nad tymi frytkami stoisz a ja [emoji23][emoji23]
Bo jak pomyślę ze za parę lat jak chłopaki podrosną i wrócą ze szkoły i ty zjesz dwa talerze oni też po dwa. A jak jeszcze przyjdą z kolegami to ja z kuchni nie wyjdę. Mąż sikał ze śmiechu.

To fakt dziewczyny przynajmniej zawsze na diecie są :)

Więc tak pisze tylko na zakupach bo ostatnio mam mega mało czasu [emoji58] mój synek starszy chyba ma szkarlatyne tzn dostał gorączki byłam w zerówce dzisiaj bo miał mieć występ i Pani mówi że w grupie szkarlatyna....Nie czytam nic w google bo to bez sensu, obserwuje go...Ciągle któryś choruje...Ja się nie wysypiam przytyłam niecały kg z czego w sumie się cieszę, wczoraj był gin za miesiąc mam USG połówkowe oby płeć się potwierdziła

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Więc tak pisze tylko na zakupach bo ostatnio mam mega mało czasu [emoji58] mój synek starszy chyba ma szkarlatyne tzn dostał gorączki byłam w zerówce dzisiaj bo miał mieć występ i Pani mówi że w grupie szkarlatyna....Nie czytam nic w google bo to bez sensu, obserwuje go...Ciągle któryś choruje...Ja się nie wysypiam przytyłam niecały kg z czego w sumie się cieszę, wczoraj był gin za miesiąc mam USG połówkowe oby płeć się potwierdziła

Eh przechorowalam szkarlatyne. Mialam serię 12 zastrzyków. Masakra. Swoją drogą teraz tez leczą zastrzykami?

ja miałam 3 lata temu... zapalenie stawów, antybiotyk i 2.5 tyg w łóżku...

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
No właśnie myślałam że to chwilowe a wygląda na to że do końca będę się z tym męczyć [emoji30] no i tak jak mówisz będzie tylko gorzej. Byle do czerwca! [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja Cię wcale niepociesze .bo z corka jak bylam w ciąży to jeszcze pół roku po porodzie meczylam sie z tym ;( zanim wszystko wróciło na swoje miejsce w biodrach. Teraz tez mnie wszystko boli jak chodze,wstaje itp. Tylko mnie cale biodra, kości bolą ,:(

5djylbetecfse5n6.png

Do góry