reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

no to zaczynamy nowy dzień wizyt ja idę na 11 :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
No nie wierzę. 3 dni bolała mnie głowa. I to dość mocno . Wstaje uśmiechnięta nie boli za to warga tak . Patrze w lusterko a tu Wyszła mi taka opryszczka ... [emoji23][emoji29]

Powodzenia dzisiaj na wizytach kochane !! Czekamy na dobre wiadomości [emoji8]

Witam z ranka[emoji4]
Caixa gratuluję córeczki [emoji179]
Suelen cieszę się że ż Maluchami wszystko dobrze [emoji178] i ze trafiłaś w końcu na porządną lekarke [emoji4]
Pozostałym dziewczynom gratuluję udanych wizyt [emoji7]
Co do brzucha to mój jest wielki ale jakoś mi to nie przeszkadza . Pytałam nawet o ilość wód płodowych i są w normie. Ja to nawet jak gdzieś jestem to specjalnie kurtkę rozpinam [emoji48]

16udskjopmtfyunf.png

Justyna ja zwracałam bluzkę. Zapakowałem w tę samą kopertę w której przyszła, zadzwoniłam po kuriera ( numer masz na kartce w środku ) przyjechał na drugi dzień po dwóch tygodniach zwrócili mi kasę na konto. Musisz tylko numer konta uzupełnić na swoim koncie HM.

Justyna ja zwracałam bluzkę. Zapakowałem w tę samą kopertę w której przyszła, zadzwoniłam po kuriera ( numer masz na kartce w środku ) przyjechał na drugi dzień po dwóch tygodniach zwrócili mi kasę na konto. Musisz tylko numer konta uzupełnić na swoim koncie HM.
A jeśli płacilam karta to tez musze to uzupełnić? Czytalam ze jaka płatność taki zwrot.

Ja dziś poprosiłam o ustapienie miejsca, jade do lekarza; stałam z pół godziny bo korek przez sniezyce a siedzenia zajęte przez chlopaczkow znosami w smartfonach i innych "prawdziwych mezczyzn" w końcu powiedziałam do jednego z chlopaczkow czy mógłby mi ustąpić bo chętnie bym jeszcze postala ale nie dam rady. takiego buraka spalili, ze wysiedli na najbliższym przystanku :D :D

Ja dziś poprosiłam o ustapienie miejsca, jade do lekarza; stałam z pół godziny bo korek przez sniezyce a siedzenia zajęte przez chlopaczkow znosami w smartfonach i innych "prawdziwych mezczyzn" w końcu powiedziałam do jednego z chlopaczkow czy mógłby mi ustąpić bo chętnie bym jeszcze postala ale nie dam rady. takiego buraka spalili, ze wysiedli na najbliższym przystanku :D :D
Ja wczoraj w rosmanie pierwszy raz weszłam bez kolejki. Rozpielam kurtke i na początek kolejki weszłam. Pani z kasy tylko się uśmiechnęła.

reklama
Emkamat szybciej powinnaś o to miejsce poprosic. Wielki problem z tym ustepowaniem dzisiaj. Ja 2 lata temu byłam z synem w ciaxy i czekałam u lekarza z widocznym brzuchem ( w De co prawda ale bez różnicy ). Cała poczekalnia młodych chlopakow, starszych mężczyzn, młodych dziewczhn, kobiet ok 40- nikt nie ustąpił. Az w końcu po pół godziny kucnęłam przy ścianie bo nie dałam rady i wtedy takie meeega gruby pan, od którego nawet bym nie wymagała wstal i ustąpił mi miejsca. A cała reszta w smartfony i nie widzieli nas nadal. Przykre to bylo. Tak samo w Polskim Kosciele, byłam w 9msc i dopiero jak znajoma zaczęła mi krzesło załatwiac to młody chłopak się ogarnął i ustapil. Przykre to troche.

ja jestem w trakcie załatwiania antybiotyku przez znajomego lekarza. Trochę nie tak jak powinno być ale nie mam już możliwości pójścia do lekarza a ten domowy jest uparty i jak powiedzial, że nie potrzeba to ja tu mogę zdychac a on zdania nie zmieni. A ja już ledwo żyje tak mnie ta choroba męczy.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry