reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Więc tak pisze tylko na zakupach bo ostatnio mam mega mało czasu [emoji58] mój synek starszy chyba ma szkarlatyne tzn dostał gorączki byłam w zerówce dzisiaj bo miał mieć występ i Pani mówi że w grupie szkarlatyna....Nie czytam nic w google bo to bez sensu, obserwuje go...Ciągle któryś choruje...Ja się nie wysypiam przytyłam niecały kg z czego w sumie się cieszę, wczoraj był gin za miesiąc mam USG połówkowe oby płeć się potwierdziła

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
U córki tez ostatnio szkarlatyna panowała w przedszkolu, na szczęście nam udało sie nie zachorować

5djylbetecfse5n6.png

reklama
To ja już po wizycie, wysiedzialam sie godzinę w gabinecie. Doktor sprawdził wszystko, dzieciaki ok, przepływy pępowinowe ok, łożysko w porządku tyle że przodujące. Następna wizytę i połówkowe +echo serca mam 10lutego. Na razie mogę wracać do Norwegii.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wiesci :) niech dziewczynki zdrowo sobie rosna :)

Dziewczyny która to pisała że ucho może "boleć" od zatok??
Jak mam wrażenie zapchanego nosa i spływa mi gęsta przezroczysta wydzielina na gardło to może to znaczyć o zatokach??
Moim zdaniem to zatoki mi też tak spływała wydzielina na gardło przy zapaleniu. Teraz w ciąży ogólnie wszystkie naczynia są bardziej ukrwione i ja np mam katar non stop mimo że ani nie jestem chora i zatoki mam wyleczone.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Ja Cię wcale niepociesze .bo z corka jak bylam w ciąży to jeszcze pół roku po porodzie meczylam sie z tym ;( zanim wszystko wróciło na swoje miejsce w biodrach. Teraz tez mnie wszystko boli jak chodze,wstaje itp. Tylko mnie cale biodra, kości bolą ,:(

5djylbetecfse5n6.png
Ale mnie to dziwi bo to trzecia ciąża i pierwszy raz takie coś. Może to łożysko uciska, no nie wiem.

Dzień Doberek:)
Wreszcie sobie dziś pospałam :) Dziewczynki gratuluję pozytywnych wizyt i trzymam mocno kciuki za następne :)
Ja swoją mam dopiero 25.01 i do tego czasu zwariuję , nie czuję jeszcze swojego maleństwa i mam schizy. Mogłabym codziennie mieć usg i podglądać malucha :p

Ja Cię wcale niepociesze .bo z corka jak bylam w ciąży to jeszcze pół roku po porodzie meczylam sie z tym ;( zanim wszystko wróciło na swoje miejsce w biodrach. Teraz tez mnie wszystko boli jak chodze,wstaje itp. Tylko mnie cale biodra, kości bolą ,:(

5djylbetecfse5n6.png
Ale mnie to dziwi bo to trzecia ciąża i pierwszy raz takie coś. Może to łożysko uciska, no nie wiem.
Dzień Doberek:)
Wreszcie sobie dziś pospałam :) Dziewczynki gratuluję pozytywnych wizyt i trzymam mocno kciuki za następne :)
Ja swoją mam dopiero 25.01 i do tego czasu zwariuję , nie czuję jeszcze swojego maleństwa i mam schizy. Mogłabym codziennie mieć usg i podglądać malucha :p
Ja dopiero 31.01 i też już odliczam godziny hehehe

Ostatnio mąż się śmiał, bo robiłam frytki i mąż dwa talerze zjadł synek 4 lata uwielbia więc cały talerz ( nie wiem gdzie on to zmieścił) i tak smaże i smaże czekam na swoje. Wchodzi mąż do kuchni i co ty taka załamana nad tymi frytkami stoisz a ja [emoji23][emoji23]
Bo jak pomyślę ze za parę lat jak chłopaki podrosną i wrócą ze szkoły i ty zjesz dwa talerze oni też po dwa. A jak jeszcze przyjdą z kolegami to ja z kuchni nie wyjdę. Mąż sikał ze śmiechu.

Ja tak ostatnio na sniadanie robiłam bananowe pancakes. Na patelni mieszczą mi sie idealnie trzy, smażę zanoszę chłopakom (mąż + dwóch synów) oni zjadają w pół min i domagają sie kolejnych. Mąż mówi do starszaka: "trzy placki, idealnie bo każdy je, a co bedzie jak sie pojawi dzidziuś?" Ja wkurzona znad patelni mowie "taaaaa idealnie, każdy je" a ba to starszak mysli i mówi: "nie wszyscy, Dexter (nasz pies) nie je"
Kurtyna!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tak ostatnio na sniadanie robiłam bananowe pancakes. Na patelni mieszczą mi sie idealnie trzy, smażę zanoszę chłopakom (mąż + dwóch synów) oni zjadają w pół min i domagają sie kolejnych. Mąż mówi do starszaka: "trzy placki, idealnie bo każdy je, a co bedzie jak sie pojawi dzidziuś?" Ja wkurzona znad patelni mowie "taaaaa idealnie, każdy je" a ba to starszak mysli i mówi: "nie wszyscy, Dexter (nasz pies) nie je"
Kurtyna!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Matka sie nie liczy ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry