reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

To ja już po wizycie, wysiedzialam sie godzinę w gabinecie. Doktor sprawdził wszystko, dzieciaki ok, przepływy pępowinowe ok, łożysko w porządku tyle że przodujące. Następna wizytę i połówkowe +echo serca mam 10lutego. Na razie mogę wracać do Norwegii.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To ja już po wizycie, wysiedzialam sie godzinę w gabinecie. Doktor sprawdził wszystko, dzieciaki ok, przepływy pępowinowe ok, łożysko w porządku tyle że przodujące. Następna wizytę i połówkowe +echo serca mam 10lutego. Na razie mogę wracać do Norwegii.

I będziesz wracać czy zostaniesz w Polsce. Super ze z maluchami ok. Jednak usg potrafi trochę uspokoic człowieka. Ja pomimo tych wczorajszych rewelacji i nowych leków wraz czuje się spokojniejsza.

Super, Heda! [emoji8]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Dziewczyny współczuję tych choróbsk. Jak byłam przeziębiona na początku ciąży to lekarka sama proponowała antybiotyk mówiąc że teraz te leki są bezpieczne. Najwidoczniej wszystko zależy od lekarza. Każdy może inaczej zareagować na lek. Ja po wczorajszej wizycie wracam z kolejnymi badaniami do kontroli . Nie wiem jak u was ale ja mam już stertę leków: euthyrox na tarczycę potem 4x magnez, Pregna plus i teraz doszła jeszcze Pregna DHA. Zaczynam się gubić co i kiedy brałam w danym dniu :)

A dziewczyny potwierdzone?

oar8pg4n1kii9v0d.png

Nic mi nie mówcie o kościele. Jak nie przyjadę wcześniej to miejsca nie mam i pod koniec mszy muszę wychodzić na dwór bo mi się słabo robi nie wiem czemu.
Heda z tym łożyskiem uważaj na siebie.

Gratuluję udanych wizyt :)
Super że już tyle dziewczyn zna płeć.

Dziś przyszedł detektor tętna :) od razu musiałam sprawdzić i jest pięknie bijące serduszko [emoji173] od razu człowiekowi lepiej, ale już ładnie czuję ruchy też, chyba kolejne żywotne dziecko będzie [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

reklama
Nic mi nie mówcie o kościele. Jak nie przyjadę wcześniej to miejsca nie mam i pod koniec mszy muszę wychodzić na dwór bo mi się słabo robi nie wiem czemu.
Heda z tym łożyskiem uważaj na siebie.
Wiem czym to pachnie, mam nadzieję że szybko mnie w szpitalu nie zamkną.

Do góry