reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Suelen super, że trafiła Ci się taka doktorka. Samo to że wizyta trwała 1,5 godz świadczy o jej podejściu do pacjenta. I najważniejsze że z dzidziusiami wszystko okej :)

Karina ja bym poszła jeszcze raz do tego co byłaś lekarza i zażądała nawet antybiotyku. A jak nie będzie chciał dac to niech napisze w karcie, że odmawia recepty ciekawe czy wtedy sobie tak zlekcowazy sprawę. Całe szczęście, że masz pomoc przy dziecku. Bo wiem co to znaczy choroba i małe dziecko w domu :)

Co do spinania brzucha to i mi się wydaje, że tak mi twardnieje w ciągu dnia kilka razy jak chodzę. A biorę aspargin (magnez i potas) 3x1. Ale chyba póki niebolesne to nie panikuje. Wizyta połówkowa 25.01 to zapytam.

Matko dziewczyny poplacze się zaraz z bezsilności. Choroba postepuje, chce mi się wymiotowac wiec naprawdę stawiam na angine. Do tego mały niespokojnie spi a męża nie ma. Dobrze, że rodzice na dole śpią to w razie czego zrobię alarm w nocy. Mam możliwość załatwienia tego antybiotyku "po znajomości "ale nie chciałam brać tak na własną rękę. Nie ma nic gorszego niż choroba w ciąży.

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Karina Ty organizuje coś przedwszystkim przeciwgoraczkowy!!! W ciąży goraczka jest nie bezpieczna. Co za idiotka powiedział że do 39 jest ok. Ja przy 39,5 chodziłam po ścianach z mroczkami. Ja gorączki co.prawda nie miałam ale.tez byłam taka mądra i cierpię do dziś.

Dziewczyny co na zgage?' Dzis pół dnia mnie meczy :(

5djylbetecfse5n6.png
Migdaly :) ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Tylko mnie upewnilyscie, że on nie miał racji. Mowi, że do 39 gorączka jest dobra a ja leze i nie mam siły wstac, nie mówiąc o opiece nad 1.5 rocznym synkiem. Dobrze, że jestem u rodzicow. Kurcze juz sama nie wiem gdzie isc, jestem w małej miejscowości i dobrego lekarza nie ma. może się przejadl na pogotowie jutro

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet stan podgoraczkowy jest zly !
Idz do innego.lekarza, taka goraczka może Ci zaszkodzic bardziej niz dobrany antybiotyka

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry