reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też dziewczynki trzymam kciuki za Wasze wizyty :) Moja zupka już gotowa, mieszkanko podkurzane, podłoga umyta i fajrant na jakiś czas . Muszę sobie zrobić drzemkę :tak:
A ja siedzę i czekam aż wszytko samo się zrobi. Narazie doopa ,ale poczekam jeszcze trochę i chyba będę musiała to zrobić sama. [emoji23][emoji23]

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
U mnie to już cała ekipa sprzątająca by się przydała... mnie łapie przeziębienie, już wczoraj czułam, kuruję się naturalsami, ale boję się kolejnej infekcji :/

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja juz mam na dzisiaj wolne [emoji23] mieszkanie posprzątane. Obiad już prawie gotowy. Dziś kluski śląskie, rolada i kapusta [emoji23][emoji41]

A jaka dawkę magnezu ci kazała brać.? Ja od początku ciąży biorę 2 razy dziennie po 2 tabletki. Czyli 4 dziennie. Biorę magne b6

A racji, ze miałam kilka dni temu te dziwne bóle podbrzusza jak na miesiaczke, to przez pierwszy tydzień kazała mi brać 3x1, a po tygodniu zmniejszyć do 2x1. Ja mam zalecone lactomag B6

A racji, ze miałam kilka dni temu te dziwne bóle podbrzusza jak na miesiaczke, to przez pierwszy tydzień kazała mi brać 3x1, a po tygodniu zmniejszyć do 2x1. Ja mam zalecone lactomag B6
Kurde dziwi mnie ze ja mam tak dużo tego magnezu ... a tak z ciekawości ile jest magnezu w jednej twojej tabletce ?

reklama
Ja juz mam na dzisiaj wolne [emoji23] mieszkanie posprzątane. Obiad już prawie gotowy. Dziś kluski śląskie, rolada i kapusta [emoji23][emoji41]
Ja też dziewczynki trzymam kciuki za Wasze wizyty :) Moja zupka już gotowa, mieszkanko podkurzane, podłoga umyta i fajrant na jakiś czas . Muszę sobie zrobić drzemkę :tak:
Weszłyście mi na ambicje koleżanki ;) ni to pora, abym i ja wygrzebała się spod kołderki i coś zrobiła :) oj dziewczyny zanim zaszłam byłam aktywna zawodowo, brałam dodatkowe zajęcia, żeby dorobić. Rzadko bywałam w domku, jak nie praca, to wsiadałam w auto i do koleżanki, do rodziny. A teraz to dzień mam tak rozberbolony...

Do góry