reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja będę spokojniejsza jak mi lekarz powie ze nie ma się co martwić. Boje się natomiast ze to może być objaw skracania się szyjki! Moja znajoma od 6 miesiąca musiała bezwzględnie leżeć bo miała bardzo krótka szyjkę.

A o której masz wizytę?

w4sqskjogmwq158s.png

reklama
Caixa...jeśli lekarz stwierdza w 12 tc ze dziewczynka to juz małe prawdopodobieństwo ze bedzie inaczej. Cześciej jest w drugą stronę, ponieważ to u dziewczynki pózniej kształtują się narządy. Ale zobaczymy :)

Czekamy na wieści.

oar8pg4n1kii9v0d.png
Mam taką nadzieję:D Wszyscy mi mówią że "z twarzy" będzie chłopak...:D Nie wiem co oni tam widzą i co się takiego zmieniło... hehe Dam znać po wizycie ;)

Ja też dziewczynki trzymam kciuki za Wasze wizyty :) Moja zupka już gotowa, mieszkanko podkurzane, podłoga umyta i fajrant na jakiś czas . Muszę sobie zrobić drzemkę :tak:

reklama
Do góry