reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Jesli chodzio zeby jestem panikara. Biegam jak w zegarku na kontrole, kamien regulsrnie zdejmuje, aparat ortodontyczny przeszlam. Tylko zawsze kazdy zabek robilam ze znieczuleniem. I juz panikuje [emoji6]

Mnie dzis to juz chyba wszystko boli, ale cos musi byc bo mojego meza bardzo bolala glowa w nocy.

Spokojnie ja w pierwszym trymestrze mialam robione ze znieczuleniem to i Ty dostaniesz :)

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Narazie zdarzyło się to raz i jeżeli to normalne tak jak piszesz to będę spokojnieksza [emoji4]

w4sqskjogmwq158s.png
Ja będę spokojniejsza jak mi lekarz powie ze nie ma się co martwić. Boje się natomiast ze to może być objaw skracania się szyjki! Moja znajoma od 6 miesiąca musiała bezwzględnie leżeć bo miała bardzo krótka szyjkę.

Mnie nie bola na szczescie ale ja nie zdazylam wyleczyc do konca zebow... :( bede je robila w lutym. Mam nadzieje ze Pani doktor ma znieczulenie dla ciężarnych ;)
Ojjj a eybierasz sie do dentysty ?
p19u9jcg81ehxczt.png

Ja byłam w zeszłym tyg u kolegi- dentysty i normalnie dostalam znieczulenie, wiec nie ma z tym problemu:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Caixa...jeśli lekarz stwierdza w 12 tc ze dziewczynka to juz małe prawdopodobieństwo ze bedzie inaczej. Cześciej jest w drugą stronę, ponieważ to u dziewczynki pózniej kształtują się narządy. Ale zobaczymy :)

Czekamy na wieści.

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Do góry