reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja probowalam z jedzeniem slodkiego,ale moje dziecko jakies wybredne chyba, nie reaguje na slodkie.
Moje też na słodkich nie reaguje. Ja jem normalne jedzenie :)

w57vxzkr0voyai9q.png

reklama
Hm mnie od dwóch dni pobolewa dół brzucha nie jakoś mocno i też nie cały tylko dosłownie tak jak by sam spód macicy do tego pachwiny więc dobrze Zając że o to pytałaś to myślę że to przez rozciąganie i będę trochę spokojnieksza [emoji4]

w4sqskjo66g0v3bl.png

moja dzidzia kopie mnie już codziennie , wieczorem i w dzień .Uczucie niesamowite ale jak tak kopnie znienacka to zawsze za pierwszym kopnięciem podskakuje , kolejne kopniaki i taki banan na twarzy :D

A dziewczyny mam pytanie jak spicie? Bo czytałam że podobno nie powinno się na plecach i prawym boku bo się też żyły naciska i można niedotlenic siebie i dziecka bo macica jest coraz cięższa. Ja oczywiście na plecach lubię najbardziej a jak się tylko na lewym boku to czuję plecy chociaż mam tą poduszkę do spania

w4sqskjo66g0v3bl.png

A dziewczyny mam pytanie jak spicie? Bo czytałam że podobno nie powinno się na plecach i prawym boku bo się też żyły naciska i można niedotlenic siebie i dziecka bo macica jest coraz cięższa. Ja oczywiście na plecach lubię najbardziej a jak się tylko na lewym boku to czuję plecy chociaż mam tą poduszkę do spania

w4sqskjo66g0v3bl.png
To raczej zasada do takich ostatnich tygodni gdy brzuchol jest ogromny i ciezki..[emoji4]

Natalia ja spie jak mi wygodnie. Na prawym boku, na lewym, na plecach i tak jakby na pol boku pol brzuchu. Ma byc tobie wygodnie.

Mnie dziwnie dol brzuchu twardnieje, od pepka w dol taki twardy sie robi :/

reklama
Do góry