Emkaa
Fanka BB :)
Moje też na słodkich nie reaguje. Ja jem normalne jedzenieJa probowalam z jedzeniem slodkiego,ale moje dziecko jakies wybredne chyba, nie reaguje na slodkie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje też na słodkich nie reaguje. Ja jem normalne jedzenieJa probowalam z jedzeniem slodkiego,ale moje dziecko jakies wybredne chyba, nie reaguje na slodkie.
Hehe no tak, wtedy na pewno trafieJa myślę, że powinnaś się na stawiać pół na pół
To raczej zasada do takich ostatnich tygodni gdy brzuchol jest ogromny i ciezki..[emoji4]A dziewczyny mam pytanie jak spicie? Bo czytałam że podobno nie powinno się na plecach i prawym boku bo się też żyły naciska i można niedotlenic siebie i dziecka bo macica jest coraz cięższa. Ja oczywiście na plecach lubię najbardziej a jak się tylko na lewym boku to czuję plecy chociaż mam tą poduszkę do spania