Emkaa
Fanka BB :)
Zakładając, że ona miała mega płaski brzuch to nie jest najgorzejTaki brzuch to ja miałam przy wzdęciach bez ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zakładając, że ona miała mega płaski brzuch to nie jest najgorzejTaki brzuch to ja miałam przy wzdęciach bez ciąży
Przyzwyczaisz sięZając cieszę się,że u Twojego malucha w porządku
Co do igieł to chyba nigdy się nie przyzwyczaję
Dziewczyny a jak to jest z ruchami dziecka,bo ja zaczelam pare dni temu czuc i mialam doslownie rewolucje tego pierwszego dnia ,wiec bylam pewna ze to dzidzia,nastepnego dnia juz tylko sporadycznie co jakis czas dzis znowu troche wiecej ,ale wydaja mi sie te ruchy delikatniejsze niz za pierwszym razem i juz panikuje ,jakndlugo nic nie czuje ,ze moze cos sie dzialo tego pierwszego dnia i dlatego dziecko takie aktywne bylo,ehhh czarna magia w pierwszej ciazy...
Spokojnie. Ja jednego dnia jestem skopana a drugiego czuje tylko motylki. U mnie działa jak zjem coś i się położe na plecach nogi proste albo na boku. Wtedy dziecko zaczyna się wiercićDziewczyny a jak to jest z ruchami dziecka,bo ja zaczelam pare dni temu czuc i mialam doslownie rewolucje tego pierwszego dnia ,wiec bylam pewna ze to dzidzia,nastepnego dnia juz tylko sporadycznie co jakis czas dzis znowu troche wiecej ,ale wydaja mi sie te ruchy delikatniejsze niz za pierwszym razem i juz panikuje ,jakndlugo nic nie czuje ,ze moze cos sie dzialo tego pierwszego dnia i dlatego dziecko takie aktywne bylo,ehhh czarna magia w pierwszej ciazy...