U
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ja też czasem czuje a czasem długo nie. Ale dziś jako zobaczyłam jak Zajączek się kręci to jestem spokojna. Wiem że się kręci tylko jest jeszcze za małyDziewczyny a jak to jest z ruchami dziecka,bo ja zaczelam pare dni temu czuc i mialam doslownie rewolucje tego pierwszego dnia ,wiec bylam pewna ze to dzidzia,nastepnego dnia juz tylko sporadycznie co jakis czas dzis znowu troche wiecej ,ale wydaja mi sie te ruchy delikatniejsze niz za pierwszym razem i juz panikuje ,jakndlugo nic nie czuje ,ze moze cos sie dzialo tego pierwszego dnia i dlatego dziecko takie aktywne bylo,ehhh czarna magia w pierwszej ciazy...
Zając Czerwcowy
Koło 20 tyg czytałam.A kiedy mozna oczekiwac juz takich regularnych?
Zając Czerwcowy
Ja jeszcze śpię na obu bokach. Na plecach mi nie wygodnie już. A to a propo spania na bokach to chyba tyczy się końcówki ciążyA dziewczyny mam pytanie jak spicie? Bo czytałam że podobno nie powinno się na plecach i prawym boku bo się też żyły naciska i można niedotlenic siebie i dziecka bo macica jest coraz cięższa. Ja oczywiście na plecach lubię najbardziej a jak się tylko na lewym boku to czuję plecy chociaż mam tą poduszkę do spania
Anulka.
Ja też na lewym lub prawym ale ze zwykłym jaśkiem między nogami [emoji4]Ja śpię na placach lub na prawym boku , na lewym boku nie lubię przez arytmie .Mam duży już brzuch i chyba muszę kupić jakąś poduszkę bo jak śpię na boku to brzuch mi leci już i tak niefajnie ciągnie.
reklama
Ostatnio czytalam ze spanie cala ciaze na jednym boku nie jest zdrowe ja spie jak ki wygodnie... A ta zasada lewego boku to tylko w ostatnich tygodniach
U nas niby dziewczynka ale czekam do polowkowego zeby potwierdzic jakos wkrecilam sobie ze 2 chlopak i ciezko mi sie teraz przestawić [emoji14] chociaz marzylam o dziewczynce
U nas niby dziewczynka ale czekam do polowkowego zeby potwierdzic jakos wkrecilam sobie ze 2 chlopak i ciezko mi sie teraz przestawić [emoji14] chociaz marzylam o dziewczynce