Arya88
Fanka BB :)
on będzie mieszkał z nami
O, no to super! Czyli też rodzice nie tacy najgorsi, że się na to zgodzili dacie radę, razem łatwiej!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
on będzie mieszkał z nami
Powiem ci szczerze ze wspolczuje i tobie i twojemu partnerowi. Rodzice powinni być wsparciem. Ja od swoich man dużo wsparcia ale i coraz częściej dużo zmartwien. Nie mam ochoty odpowiadać na pytania " czy M. Się odzywał, co planujesz dalej" itp. Tak jak ty pierwszych parę miesięcy będę mieszkała u nich ale coraz częściej zastanawiam się nad własnym mieszkaniem. Nawet ostatnio byłam w banku i pytałam się o swoją zdolność kredytowa. Mogłabym sama wziąć kredyt na mieszkanie i mocno się nad tym zastanawiam.on będzie mieszkał z nami
Ehh dajcie spokoj z prenatalnymi... jak to u was wyglada? Mi lekarz zrobil usg dopochwowe i dodatkowo to przez brzuch i ot cale prenatalne. Polozna mi powiedziala ze jakby lekarz uwazal ze cos nie tak to dopiero by wyslal prywatnie na prenatalne... [emoji47]Też chodzę na NFZ i tam to na usg nic nie widać. na prenatalnych jak byłam to mi powiedział płeć [emoji4] sprzęt miał super to widział co trzeba [emoji4]
W tym tygodniu pojde, nie zapisalam sie jeszcze. Ale najpierw musze oddac krew i mocz do badan.Już masz bliżej niż dalej do poznania płci [emoji4] a kiedy następna wizyta?
Jeszcze się nie przyzwyczailas do igieł ? Powodzenia !
ja nie mam podstaw żeby dostać skierowanie na prenatalne to poszłam prywatnie. Zapłaciłam 230 zł już z płytka z nagrania. Usg miałam przez brzuch, lekarz mierzył wszystko co się dało, przeziernosc korkowa , kość nosową itp. Na końcu miałam wyliczone prawdopodobieństwo wad u dziecka na podstawie jego parametrów i np mojego wieku.Ehh dajcie spokoj z prenatalnymi... jak to u was wyglada? Mi lekarz zrobil usg dopochwowe i dodatkowo to przez brzuch i ot cale prenatalne. Polozna mi powiedziala ze jakby lekarz uwazal ze cos nie tak to dopiero by wyslal prywatnie na prenatalne... [emoji47]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry
Zając, super, ze u maluszka wszystko w porządku i jest taki ruchliwy. Szkoda tylko, ze płci gin nie dał rady określić.
Ja wczytuję jutro, już doczekać się nie mogę
Miłego dnia!
Mi się dziś śniło dziewczynka ale czuję chłopakaCudowne wieści Kochana!!! coś mam przeczucie że ten Dzidziol to Dziewczynka
U mnie to trwalo badanie ponad 40 min..mierzone wszstko co sie dalo zmierzyc.Ehh dajcie spokoj z prenatalnymi... jak to u was wyglada? Mi lekarz zrobil usg dopochwowe i dodatkowo to przez brzuch i ot cale prenatalne. Polozna mi powiedziala ze jakby lekarz uwazal ze cos nie tak to dopiero by wyslal prywatnie na prenatalne... [emoji47]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom