reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie to trwalo badanie ponad 40 min..mierzone wszstko co sie dalo zmierzyc.

U mnie tez OK 40 min, mierzone było - nie wiem czy wszystko ale coś tam było, ustne opisywanie co gdzie jest No i oglądanie małego w 3D. Na koniec dostałam płytkę z nagraniem. W 21 tyg mam iść ponownie na badanie anatomii narządów serca itp

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, zając a na badaniu 3D nie udało się płeć rozpoznać? Ja byłam ostatnio to moja tylko szybkie badanie szyjki itp nie widziałam małego :( to już drugi raz.

Ja jeszcze nie byłam na 3d :) będę szła:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Mi się dziś śniło dziewczynka ale czuję chłopaka;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Coś czuję, że u Ciebie siedzi dziewczynka ;-)
A ostatnio moje przeczucie się sprawdzało hehe :-)

Wczoraj zaszalalam w TKMAXX i mam dla malucha kilka łowów hehe ;-)
To takie cudne kupować coś dla maluszka, że nawet o sobie nie pomyslalam ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)
U mnie 16 tydz i 4/6 dni. W 13 tyg na usg 3D/4d wyszło ze chłopak. Czułam zreszta od początku :)

Jak to odczuwalas?:D ja w sumie tez sie czuje totalnie inaczej niz w 1 ciazy np nawet raz nie wymiotowalam, mam zachcianki raczej na slone i kwasne (a przy Antku kg polykalam slodkie [emoji23]) ale nie chce sobie robic nadziei ze tym razem cora :) czekam na wizyte na ktorej poznam plec :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry