reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie to trwalo badanie ponad 40 min..mierzone wszstko co sie dalo zmierzyc.

U mnie tez OK 40 min, mierzone było - nie wiem czy wszystko ale coś tam było, ustne opisywanie co gdzie jest No i oglądanie małego w 3D. Na koniec dostałam płytkę z nagraniem. W 21 tyg mam iść ponownie na badanie anatomii narządów serca itp

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny, zając a na badaniu 3D nie udało się płeć rozpoznać? Ja byłam ostatnio to moja tylko szybkie badanie szyjki itp nie widziałam małego :( to już drugi raz.

Ja jeszcze nie byłam na 3d :) będę szła:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Mi się dziś śniło dziewczynka ale czuję chłopaka;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Coś czuję, że u Ciebie siedzi dziewczynka ;-)
A ostatnio moje przeczucie się sprawdzało hehe :-)

Wczoraj zaszalalam w TKMAXX i mam dla malucha kilka łowów hehe ;-)
To takie cudne kupować coś dla maluszka, że nawet o sobie nie pomyslalam ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :)
U mnie 16 tydz i 4/6 dni. W 13 tyg na usg 3D/4d wyszło ze chłopak. Czułam zreszta od początku :)

Jak to odczuwalas?:D ja w sumie tez sie czuje totalnie inaczej niz w 1 ciazy np nawet raz nie wymiotowalam, mam zachcianki raczej na slone i kwasne (a przy Antku kg polykalam slodkie [emoji23]) ale nie chce sobie robic nadziei ze tym razem cora :) czekam na wizyte na ktorej poznam plec :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry