reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Już masz bliżej niż dalej do poznania płci [emoji4] a kiedy następna wizyta?

w4sqskjo66g0v3bl.png

Zając jak po wizycie? Znasz płeć? Bo nie wiem czy nie doczytalam gdzieś czy Ty właśnie jeszcze czekasz na tą informację [emoji4][emoji6]

w4sqskjo66g0v3bl.png

Zając opowiadaj co u Twojego Dzidziusia :) u nas też chłopak :)

svchs65gg8talrm7.png
Mój dzidziol na usg wiercil się niesamowicie. Góra dół, głowa w bok, w dół, w górę, ręce nad głowę, pod sobą... no mały akrobata;) Pani doktor mówi że jak tak będzie na usg to trochę to potrwa ;) za słaby sprzęt płci nie znam ale najważniejsze serducho bije jak opętane:)
Odrobilam kilogram z tego co schudłam;) mam rozkaz przytyć;)
Szyjka prawidłowa, długa.
Właśnie się umawiam na połówkowe, i na wizytę 6.02 gdzie mi pani doktor zmierzy długość szyjki.
Siara to normalne.
Prenatal duo x2 dha- nie pamiętam która z Was pytała:)
Ciśnienie w porządku.
Śluz prawidłowy;)
To tak w skrócie;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Serio? A ja jeszcze nie znam! Chodze na nfz i maja taki slaby sprzet ze lekarz nie potrafil okreslic. O nie! wracam do swojego lekarza.
Ps. Widze ze wysyp chlopcow w czerwcu :) mi sie marzy córa :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Spoko ja też nie znam a nie chodzę na NFZ;) dowiem się na połówkowym ;) najważniejsze że dzidziol ruchliwy ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry, ja też nie mogłam spać...

Bellax kijowa sytuacja, niestety trzeba zacisnąć zęby i znosić skoro póki co innego wyjścia nie ma. Mama pewnie z czasem zrozumie, że źle robi, zobaczy jak sobie dobrze radzicie i uświadomi sobie, że ten sposób was (ciebie i wnuka) straci - oby tak było.
Wy z chłopakiem nie będziecie mieszkać razem rozumiem przez rok po narodzinach malucha? To też będzie ci trudno i jemu :/ no, ale rok minie i potem będziecie już razem :) dla dziecka jesteśmy w stanie znieść wszystko

Co do płci to ja nie znam jeszcze, ale ale pojutrze wizyta [emoji7]

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja ma w czwartek wizyte I nie mogę się doczekać. Miesiąc malucha nie widziałam. I mam nadzieje poznać płeć. Bede plakac jak nie poznam[emoji26]

Ide do weterynarza bo moja sunia załatwiła przez weekend wszystkie swoje zabawki i teraz meczy mnie[emoji12]

Dzień dobry :)

Zając, super, ze u maluszka wszystko w porządku i jest taki ruchliwy. Szkoda tylko, ze płci gin nie dał rady określić.

Ja wczytuję jutro, już doczekać się nie mogę :)

Miłego dnia!

Mój dzidziol na usg wiercil się niesamowicie. Góra dół, głowa w bok, w dół, w górę, ręce nad głowę, pod sobą... no mały akrobata;) Pani doktor mówi że jak tak będzie na usg to trochę to potrwa ;) za słaby sprzęt płci nie znam ale najważniejsze serducho bije jak opętane:)
Odrobilam kilogram z tego co schudłam;) mam rozkaz przytyć;)
Szyjka prawidłowa, długa.
Właśnie się umawiam na połówkowe, i na wizytę 6.02 gdzie mi pani doktor zmierzy długość szyjki.
Siara to normalne.
Prenatal duo x2 dha- nie pamiętam która z Was pytała:)
Ciśnienie w porządku.
Śluz prawidłowy;)
To tak w skrócie;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Cudowne wieści Kochana!!! coś mam przeczucie że ten Dzidziol to Dziewczynka :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Dzień dobry, ja też nie mogłam spać...

Bellax kijowa sytuacja, niestety trzeba zacisnąć zęby i znosić skoro póki co innego wyjścia nie ma. Mama pewnie z czasem zrozumie, że źle robi, zobaczy jak sobie dobrze radzicie i uświadomi sobie, że ten sposób was (ciebie i wnuka) straci - oby tak było.
Wy z chłopakiem nie będziecie mieszkać razem rozumiem przez rok po narodzinach malucha? To też będzie ci trudno i jemu :/ no, ale rok minie i potem będziecie już razem :) dla dziecka jesteśmy w stanie znieść wszystko

Co do płci to ja nie znam jeszcze, ale ale pojutrze wizyta [emoji7]

7u223e3kwboc3bjp.png
on będzie mieszkał z nami ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry