reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
an93 mnie pobieranie krwi czeka jutro a do klucia mam takie samo podejście jak Ty [emoji12] damy radę

w4sqskjo66g0v3bl.png

tak widziała i słyszała. Na ten moment ją obrzydza. Ona nie jest i nigdy nie była dobrą matką, więc czemu teraz miała by sie nią stać. Tylko ona jest zmęczona, tylko ona może się wypowiadać na dany temat, reszta ludzi to debile ( no chyba że jej hiperbogaci znajomi oni są perfekt). Teraz trują z ojcem o chłopaka bo za dużo pracuje za małe pieniądze... bo on powinien to sramto... brak słów. Musimy zacisnąć zęby i przetrwać ten rok, a potem się wynosimy ;)
Boję się tylko że jak rzuci te prace ( do czego nas zmuszają bo inaczej wyrzucą nas z domu, a ja muszę jeszcze mieszkać z nimi-nie skończę liceum jak wyprowadze sie teraz ), to potem nie dostanie tak płatnej pracy przy jego wykształceniu i nie będzie nas stać na wynajem mieszkania... a wtedy zostają teściowie.

w57vyx8dubspq12k.png
Jest jeszcze opcja byś się stała pełnoletnią szybciej niż w kwietniu, wystarczy wniosek do sądu rodzinnego i szybki ślub cywilny. Wtedy nie będziesz musiała prosić mamy by poszła z tobą do gina. Będziesz osoba dorosła i sama będziesz decydować o sobie i dzidzi. Pewnie mamie by się to nie spodobało ale może warto dla swojego spokoju.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest jeszcze opcja byś się stała pełnoletnią szybciej niż w kwietniu, wystarczy wniosek do sądu rodzinnego i szybki ślub cywilny. Wtedy nie będziesz musiała prosić mamy by poszła z tobą do gina. Będziesz osoba dorosła i sama będziesz decydować o sobie i dzidzi. Pewnie mamie by się to nie spodobało ale może warto dla swojego spokoju.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Sadze, ze biedna dopiero miała by wtedy awantury. Jej mama uważa , że robi dobrze ona wyszła by na rozkapryszoną gówniare. Jeżeli ma z nimi mieszkać jeszcze chwilę to musi zacisnąć zęby. A do kwietnia szybko zleci [emoji4][emoji4][emoji4] jakby poszła do tego sądu a ktoś się o tym dowiedział to sądzę , że z mama to by kontaktu do końca życia nie miała, bo co za wstyd dla niej. Taki typ kobiety .
Też byłam w wieku 18 lat w ciazy ale moi rodzice wykazali się super zrozumieniem i wsparciem normalne dzięki im za to [emoji4][emoji4]

Dzień dobry Dziewczyny [emoji8] Nadrobilam [emoji4] Ale nie wiem czy jest sens odpowiadać na przeczytane posty bo Wy już dawno te tematy zakonczyłyście [emoji38] więc po prostu będę odpowiadać na najbliższe [emoji4]
Miłego dzionka [emoji9]

16udskjopmtfyunf.png

Serio? A ja jeszcze nie znam! Chodze na nfz i maja taki slaby sprzet ze lekarz nie potrafil okreslic. O nie! wracam do swojego lekarza.
Ps. Widze ze wysyp chlopcow w czerwcu :) mi sie marzy córa :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Serio? A ja jeszcze nie znam! Chodze na nfz i maja taki slaby sprzet ze lekarz nie potrafil okreslic. O nie! wracam do swojego lekarza.
Ps. Widze ze wysyp chlopcow w czerwcu :) mi sie marzy córa :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Też chodzę na NFZ i tam to na usg nic nie widać. na prenatalnych jak byłam to mi powiedział płeć [emoji4] sprzęt miał super to widział co trzeba [emoji4]

Do góry