reklama
A moja dzidzia już się regularnie rusza, jestem już spokojniejsza
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app
Rybcia2309
Fanka BB :)
Hej wam witam się wieczorne, jestem objedzona jak jako ledwo leżę, kurczę mam wyrzuty sumienia że tak marzę o dziewczynce to takie głupie mam dwóch synków, są cudowni, wiem że zdrowie najważniejsze ale boję się że jak powiedzą że to chłopczyk to się poplaczę [emoji58] wstyd mi ale to uczucie jest takie silne.... Może dlatego że czuję że to dziewczynka???
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez marze o dziewczynce... Mam synka i jest cudowny i czuje że teraz bedzie tez chłopiec... I jakas taka zdolowana przez to chodze... Glupia jestem...Hej wam witam się wieczorne, jestem objedzona jak jako ledwo leżę, kurczę mam wyrzuty sumienia że tak marzę o dziewczynce to takie głupie mam dwóch synków, są cudowni, wiem że zdrowie najważniejsze ale boję się że jak powiedzą że to chłopczyk to się poplaczę [emoji58] wstyd mi ale to uczucie jest takie silne.... Może dlatego że czuję że to dziewczynka???
Ja tez objedzona jak diabli az sie ruszac nie moge [emoji23] dzisiaj się wazylam i mam juz 6kg na plusie... Katastrofa [emoji27]
Ktoras z Was pisala o bolu posladka... To nie musi byc wcale rwa... Z synem tak mialam i teraz mam to samo az sie ruszac czasem nie moge ale po porodzie przechodzi wiec bez stresu ogolnie boli jak za duzo cos robie albo się nachodze.
Zając Czerwcowy
To ja ! To jaKtoras z Was pisala o bolu posladka... To nie musi byc wcale rwa... Z synem tak mialam i teraz mam to samo az sie ruszac czasem nie moge ale po porodzie przechodzi wiec bez stresu ogolnie boli jak za duzo cos robie albo się nachodze.
emily_emu
Ja tez marze o dziewczynce... Mam synka i jest cudowny i czuje że teraz bedzie tez chłopiec... I jakas taka zdolowana przez to chodze... Glupia jestem...
Ja tez objedzona jak diabli az sie ruszac nie moge [emoji23] dzisiaj się wazylam i mam juz 6kg na plusie... Katastrofa [emoji27]
No ja wlasnie mam synka, chciałam dziewczynkę mimo ze gdzies układałam scenariusz o dwóch małych zbójach których ubieram podobnie itd
Ostatnio na usg spytałam jaka płeć, czy cos widać? Lekarz powiedział ze najprawdopodobniej chłopiec ale niewielka szanse na dziewczynkę daje, troche sie zawiodłam, ale przecież usłyszałam ze wszystko super i zdrowe i ze mogę spokojnie świętować w święta bo wszystko Ok... wyszłam od lekarza i po godzinie juz przestawiona byłam na chłopca teraz sie cieszę i raczej nie liczę na dziewczynkę juz ze sie zmieni jednak tak juz jest ze fajnie jak parka jest. Ale mam dużo znajomych co maja dwie dziewczynki lub dwóch chłopców. Ja osobiście wole dwóch chłopców niz dwie dziewczynki wiec chociaż tyle [emoji12][emoji1360] racja ze zdrowie najważniejsze! Głowa do góry!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
emily_emu
Ktoras z Was pisala o bolu posladka... To nie musi byc wcale rwa... Z synem tak mialam i teraz mam to samo az sie ruszac czasem nie moge ale po porodzie przechodzi wiec bez stresu ogolnie boli jak za duzo cos robie albo się nachodze.
Ja tez to mam i miałam poprzednio... ostatnio szlam bawić sie z synem i dobrze ze kanap była bo aż ugięła mi sie noga i bym upadła.
Po porodzie przechodzi ale jest to uporczywe i niefajne [emoji849]
reklama
emily_emu
Hej wam witam się wieczorne, jestem objedzona jak jako ledwo leżę, kurczę mam wyrzuty sumienia że tak marzę o dziewczynce to takie głupie mam dwóch synków, są cudowni, wiem że zdrowie najważniejsze ale boję się że jak powiedzą że to chłopczyk to się poplaczę [emoji58] wstyd mi ale to uczucie jest takie silne.... Może dlatego że czuję że to dziewczynka???
To dla ciebie patrz na zdjęcie jaka fajna gromadka chłopaków obserwuje ta dziewczynę na instagramie, ja wlasnie będę miec CHYBA drugiego syna, skrycie marzyłam o dziewczynce mimo iż nigdy nie mówiłam o tym głośno