reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dzien dobry..u nas calonocna akcja wymioty u dzieci [emoji22] nic nie spalam a prania mam na 3 pralki po 9kg.. jakis wirus paskudny

Ojej.. współczuję... oby zdrówko szybko wróciło:*

Jakieś smutne te święte... wczoraj rozbił się samolot z Chórem Aleksandrowa a dziś w nocy zmarł George Michael... wychowałam się na jego muzyce..:(

Hej wam witam się wieczorne, jestem objedzona jak jako ledwo leżę, kurczę mam wyrzuty sumienia że tak marzę o dziewczynce to takie głupie mam dwóch synków, są cudowni, wiem że zdrowie najważniejsze ale boję się że jak powiedzą że to chłopczyk to się poplaczę [emoji58] wstyd mi ale to uczucie jest takie silne.... Może dlatego że czuję że to dziewczynka???

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem co czujesz ja mam dwie dziewczyny i teraz bardzo chcemy chłopca [emoji4] a najbardziej to mój mąż. Z brzuszkiem rozmawiamy jak z chłopcem i ogólnie się nastawiliśmy [emoji7] jak będzie dziewczynka to słodko- córki się ucieszą, ale synek och [emoji8]
Dzien dobry..u nas calonocna akcja wymioty u dzieci [emoji22] nic nie spalam a prania mam na 3 pralki po 9kg.. jakis wirus paskudny

O rany współczuję przykro mi. Trzymaj się [emoji9] Tulkam mocno i przesyłam siłę [emoji123][emoji123][emoji123]

16udskjopmtfyunf.png

Wiem co czujesz ja mam dwie dziewczyny i teraz bardzo chcemy chłopca [emoji4] a najbardziej to mój mąż. Z brzuszkiem rozmawiamy jak z chłopcem i ogólnie się nastawiliśmy [emoji7] jak będzie dziewczynka to słodko- córki się ucieszą, ale synek och [emoji8]

O rany współczuję przykro mi. Trzymaj się [emoji9] Tulkam mocno i przesyłam siłę [emoji123][emoji123][emoji123]

16udskjopmtfyunf.png
Trochę się pocieszyłam, że to normalne w swojej nienormalne i, jak mi w czwartek nic nie powie to się przywiążę do fotela :D
Ja tez marze o dziewczynce... Mam synka i jest cudowny i czuje że teraz bedzie tez chłopiec... I jakas taka zdolowana przez to chodze... Glupia jestem...

Ja tez objedzona jak diabli az sie ruszac nie moge [emoji23] dzisiaj się wazylam i mam juz 6kg na plusie... Katastrofa [emoji27]

oar8s65gmlqg37sx.png

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

My w pierwszej ciąży byliśmy nastawieni na chłopca i mieliśmy ukłucie rozczarowania po połówkowym, ale szybko nam przeszło i została tylko radość - nie wyobrażam sobie żadnego innego dziecko zamiast niej. Teraz też po cichutku chcieliśmy chłopca , ale z dziewczynki też będziemy się bardzo cieszyli. [emoji4]

U mnie na wadze nic nie rusza , ale spokojnie jeszcze jeden dzień [emoji38][emoji4]

Kocham ten okres świąteczny[emoji173] magia świąt i miłości. Nie mogę uwierzyć , że za rok będzie jeszcze piękniej.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Ja też marzę o dziewczynce. Przy pierwszym usg w 11 tc lekarz powiedział, że chłopiec i byłam w szoku bo jestem pewna ze noszę dziewczynkę. W 13 tc powiedział, że jest szansa na dziewczynkę. Choć znowu mamy nadzieję, to tamta sytuacja zdążyła nas nastawić na drugi scenariusz. Zobaczymy co powie jutro :)

Mi niestety nowa kolekcja next nie przypadła do gustu, a w starej miałam tyle wybranych rzeczy [emoji853]No cóż. Będę czekać na kolekcję letnią.

U nas święta spokojnie. Wychodzimy po mału z zarazków. W piątek nie obyło się bez lekarza bo synek zaczął znowu wysoko gorączkować i okazało się , że angina. Tak wiec jesteśmy na antybiotyku, ale jest 100 razy lepiej.
Spokojnego i leniwego poniedziałku życzę.

oar8pg4njiayxtbm.png

Do góry